MasterChef Türkiye’de Ortaya Atılan Aşk İddiası Eleme Sonrası Yapılan Paylaşımla İlk Kez Açıklandı!

Ekranların sevilen yarışması MasterChef Türkiye’de aşk yaşadığı iddia edilen yarışmacılardan Sergen ile Dilara, yarışmadan elenir elenmez ilk paylaşımı yaptı.

07.01.2022-17:56 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-17:56)

Televizyon ekranlarının yıllardır büyük bir ilgiyle izlenen MasterChef Türkiye yarışması, her yıl olduğu gibi bu yıl da damgasını vurmaya devam ediyor. Oynanan oyunlar ve elemeler sonucunda büyük ödüle yavaş yavaş yaklaşan yarışmacılar, önceki akşam eleme oyunu oynadılar. Birbirinden yetenekli yarışmacıların oynadığı eleme oyununda finalistler belli olurken, yarışmaya bir kişi veda etmek zorunda kaldı. Eleme oyununda kıyasıya rekabet eden Tahsin ve Dilara arasındaki mücadeleden Tahsin’in yemeği en çok beğenilerek, Dilara’nın yarışmaya veda etmesine neden oldu. Yarışmanın ilk gününden itibaren iddiasını ortaya koyan ve başarılı mücadelesiyle adından söz ettiren Dilara, yarışmaya göz yaşları içerisinde veda etti. 

SERGEN: KARDEŞİM GİBİYDİN

Jüri üyeliğini Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun üstlendiği MasterChef Türkiye yarışmasına, önceki akşam oynanan eleme oyunu damgasını vurdu. Yarışma içerisindeyken isimleri aşk iddialarına karışan Sergen ile Dilara’nın vedası ise, haklarında çıkan bu iddiaya eleme günü yaptığı paylaşımla son noktayı koydu. Sergen sosyal medya hesabından yarışmacı Dilara’nın fotoğrafını paylaşarak altına; ‘’Yolun açık olsun. Kardeşim gibiydin. İyi bir insan olduğunu herkes çok iyi biliyor. Her şey gönlünce olsun’’ diyerek aşk dedikodularını da yalanlamış oldu. Kendi hesabı üzerinden Sergen’in yaptığı paylaşımı Instagram hesabına koyan Dilara ise; ‘’Teşekkür ederim adaş’’ yazarak yarışmacını arkadaşını yanıtladı. Final dörtlüsüne kalamayan başarılı yarışmacı Dilara göz yaşları içerisinde yarışmaya veda etse de, tüm arkadaşlarında ve jüri üyelerinde büyük bir etki yaratmayı başardı. 

masterchef türkiye sergen ve dilara

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal