MasterChef Türkiye'de Yarışmacılar Birbirine Girdi!

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye’de Dilara ve Burcu birbirine girdi. Kaptanlık oyununda gerginlik yaşayan yarışmacıların işte o anları...

02.12.2021-09:52 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-15:16)

Dün akşam 133.bölümüyle ekranlara gelen ekranların en sevilen yarışmalarından MasterChef Türkiye’de izleyiciler yeni bir kavgaya tanık oldu. Uzun süredir jüriliğini Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya gibi profesyonel şeflerin yaptığı yarışmada haftalardır birbirleriyle mücadele eden yarışmacılar arasında tartışma çıktı. Büyük ödülün sahibi olmak için haftalardır birbirleriyle yarışan yarışmacılar kaptanlık oyununda birbirine girdi. 

MASTERCHEF’TE BURCU İLE DİLARA KAVGASI 

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri olan MasterChef Türkiye yeni bir tartışmaya tanık oldu. Programın başından beri bir türlü yıldızı barışmayan Dilara ve Burcu ikilisi, dün akşam ekranlara gelen yeni bölümde kavga etti. Dün 133. Bölümüyle ekranlara gelen MasterChef’te, kaptanlık oyunu ve yarışmacıların kavgası olay oldu. Birbiriyle kaptan olmak için canla başla mücadele eden yarışmacılardan mavi takım kaptanı Burcu oldu. Kaptan seçilen Burcu öyle sözler söyledi ki, yeni bir tartışmanın da fitilini ateşledi. 

BURCU AĞZINA GELENİ SÖYLEDİ

Kaptanlık oyunundan birincilikle çıkan Burcu, mavi kaptanlık önlüğünü alır almaz açtı ağzını yumdu gözünü. Sarf ettiği her sözü Dilara’ya yönelten Burcu; “. Bu konuda susmak için bayadır elimden geleni yapıyorum ama doğrular ve yanlışlar olduğunda da asla susmam. Bazı şeyler görüyorum çok uzun zamandır farkındayım. Bazı şeyler yaşıyorum görmemezlikten geliyorum. İlk günden beri Dilara'nın kafasında benim onu kaptan yapacağım gibi bir fikir var. Nasıl olduğunu anlamadım ama o zaman da kafam da hiç öyle bir şey yoktu” dedikten sonra oklarını Dilara’ya çevirdi. 

BURCU

BURCU: DİLARA’YI KAPTAN SEÇMİYORUM

MasterChefte kıran kırana yarışan kadın yarışmacılardan Burcu ile Dilara arasında sular durulmuyor. Dün akşam ekranlara gelen bölümle mavi takımın kaptanı seçilen Burcu, Dilara’yı rakip görmediğini ve bu yüzden kırmızı takımın kaptanı olarak onu seçmeyeceğini söyledi. Sözlerine devam eden Burcu; “Dilara bu konuyu ballandıra ballandıra anlatmasına rağmen, ben dokunulmazlık aldığımda beni tebrik edemeyecek kadar nezaketsizdi. Ne zaman kazansam her aşamada gözünde ve bedeninde hırs ve ihtiras görüyorum. Benden ona bir abla tavsiyesi, 'hırs güzel bir şeydir ama bunu azimle törpülemek gerekir. Yoksa hırs başarının önüne geçer. O yüzden Dilara'yı ne burada ne de başka bir yerde rakip görmüyorum ve kaptan olarak seçmiyorum” sözlerini söyledi. 

DİLARA

TARTIŞMAYA ŞEFLER MÜDAHALE ETTİ

Burcu’nun Dilara’yı hedef alması ise yarışmacıyı kızdırdı. Takım kaptanı olduktan sonra Dilara’ya birçok söz söyleyen Burcu’ya karşı Dilara da sessiz kalmadı. Yarışmacı; ‘’ Beni rakip görüp görmemen umrumda bile değil. Senin abla tavsiyelerine ihtiyacım yok. Senin bu yaşında neler yaptığını, neler konuştuğunu hepsini tek tek biliyorum. İnsanların arkasında konuşup, yüzlerine gülüyorsun. Sabahtan beri yan tezgahımda 'şeytanlar etrafımda, şeytanların nazarı değdi' dedin. Bana laf atıp duruyorsun, sesimi çıkarmıyorum’’ dedi. Burcu, Dilara’nın bu sözlerine çok sinirlenerek ağır sözler sarf etti. Mavi takım kaptanı seçilen Burcu Dilara’ya; ‘’Sen şeytan değilsin Dilara, sen bir yılansın’’ şeklinde skandal sözler sarf edince tartışmaya, yarışmada jüri üyeliği yapan şefler girdi. Somer Sivrioğlu, Burcu’nun sözlerine karşılık herkesin kullandığı laflara dikkat etmesi gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Yeni bir haftaya kavgayla başlayan ikilinin bundan sonraki yarışmalarda birbirlerine nasıl davranacağı izleyicilerin merak ettiği konular arasında yer alıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal