Kubilay Aka'nın Miray Daner'i Aldattığı Kadın Ortaya Çıktı! Gizemli Sarışından İlk İtiraflar

Uzun süren Kubilay Aka ile Miray Daner aşkı ihanet sebebiyle son bulmuştu. İddiaları yalanlayan Aka, bu kez kaçamadı. Gizemli sarışın her şeyi itiraf etti...

01.12.2021-16:58 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-15:44) Kubilay Aka'nın Miray Daner'i Aldattığı Kadın Ortaya Çıktı! Gizemli Sarışından İlk İtiraflar

Başarılı ve yetenekli oyuncu Kubilay Aka, yer aldığı projeler yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Güzel oyuncu Miray Daner ile uzun süre aşk yaşayan Kubilay Aka, şok bir kararla ayrılmışlardı. Ortalıkta dolaşan aldatılma hikayeleri birçok magazin programında farklı farklı isimlerle konuşulmuştu. Bu iddiaların ardından çok geçmeden Kubilay Aka gecelere hızlı bir dönüş yapmış, hatta kendisinden yaşça büyük bir çocuk annesi Bade İşçil ile ismi aşk dedikodularına karışmıştı.

KUBİLAY AKA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Geçtiğimiz günlerde yapılan bir ödül törenine katılan Kubilay Aka, eski sevgilisi Miray Daner ile karşılaşmıştı. Salonda bir araya gelmekten kaçınan Aka ve Daner ise basın mensuplarının sorduğu sorulara kaçak cevaplar vermişlerdi. Yeni sevgilisi Oğulcan Engin ile ödül törenine katılan Miray Daner ise, eski sevgilisi ile pişti olmamak için yoğun çaba sarf etmişti. İlişkilerini gözlerden uzak yaşama konusunda oldukça kararlı olan taze aşıklar ise, Kubilay Aka’nın ardından birlikte fotoğraflarını paylaştı. Aşk dolu paylaşımlara bir anda dönen ikilinin, güzel oyuncunun eski sevgilisiyle karşı karşıya geldikten sonra paylaşması ise çok manidar gelmişti. 

AKA: MİRAY İLE PROFESYONEL İNSANLARIZ

Çapkın oyuncu Kubilay Aka, dün akşam “12 Numaralı Adam” isimli bir tiyatro oyununa gitti. Basın mensuplarının tiyatro çıkışında beklediği oyuncu, sessizliğini bozdu. Gazeteciler yakışıklı oyuncuya geçtiğimiz günki ödül töreninde eski sevgilisi Miray Daner ile karşılaştığına yönelik sorular yöneltti. Bunun üzerine ilişkileri bittiğinden itibaren sessizliğini koruyan Kubilay Aka, eski aşkı Daner hakkında konuştu. Yakışıklı oyuncu konuyla ilgili; “Sonuçta Miray ile aynı sektördeyiz. Profesyonel insanlarız. Yazıldığı gibi törende yüz yüze gelmedik. Çok büyük bir salondu. Eğer yüz yüze gelseydik selamlaşırdık. Sonuçta medeni insanlarız” diyerek konuya son noktayı koydu. Gazeteciler başka bir soru yönelterek eski aşkı Miray Daner ile aynı projede yer alıp almayacağını sorunca Aka; “Projeye bağlı” şeklinde yanıtladı. 

sarışın

ÇAPKIN OYUNCU GECELERDE YAKALANDI

Kubilay Aka ile Miray Daner aşkı ihanet sebebiyle sona ermişti. Dün gece gizemli bir sarışınla yakalanan Kubilay Aka kameralardan kaçarken isimsiz sarışın kaçamadı. Kameraları karşısında gören kadın, ne yapacağın şaşırarak kaçmaya çalıştı. Basın mensuplarından kaçmayı başaramayan sarışın, taksinin içindeyken röportaj verdi. Kameraları ilk defa karşısında gören kadın bir anda kendi reklamını yapmaya başlamasıyla sosyal medyanın diline düştü. Kubilay Aka ile herhangi bir ilişkisi olmadığını iddia eden kadın; "Herkese merhaba öncelikle ben bir tıp öğrencisiyim. Hem doktorum hem ayakkabı tasarımcısıyım bari onun reklamını yapayım. Oyuncu arkadaşlarla yemek yedik sadece" şeklinde bir açıklama yaptı. İhanet iddialarının arkasında bu kadın olup olmadığı ise merak konusu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal