MasterChef'in Sevilen Yarışmacısının Son Günü! O İsim Elendi...

Ekranların en sevilen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında, bu hafta elenen kişinin ismi belli oldu. İşte o isim ve duygu dolu konuşması…

29.11.2021-10:16 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-11:55)

Televizyon ekranlarının en sevilen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye, izleyiciyi ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Her hafta yaşanan eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı yarışmalara bir yenisi daha eklendi. Yarışmanın sonucunda MasterChef Türkiye’ye veda eden isim ise Pazar akşamı belli oldu. 

MASTERCHEF’İN ELENEN YARIŞMACISI BELLİ OLDU

Her hafta ekranlarda izleyicisiyle buluşan MasterChef Türkiye’nin bu haftaki elenen ismi belli oldu. Hafta boyunca gerçekleştirilen 3 takım oyunun sonunda eleme potasına giden 6 isim, yarışmada kalabilmek adına bireyselde yemeklerini yarıştırdı. Yeni bir mücadeleye imza atan yarışmacıların bu haftaki yaratıcılık sınavı da kırmızı pancar oldu. Peki bu mücadelenin sonucunda kimler galibiyet kazanırken, hangi yarışmacı elendi?

TV8’in gözde yarışmalarından MasterChef Türkiye’de yarışmacılar her hafta daha da zorlu bir mücadeleye tanık oluyor. Elinden gelenin en iyisini yapmak için uğraşan yarışmacılar için bu haftaki mücadeleler de kıran kırana geçti. Yarışmada bir hafta daha kalıp finale gidiş biletini almak isteyen yarışmacılar deyim yerindeyse önce birbirleriyle sonra kendileriyle yarıştı. Oynanan 3 takım yarışmasından sonra eleme potasına giden 6 isim mutfaktaki tüm maharetlerini döktü. Yarışmanın sonunda üç kişi elenmekten kurtulurken, kalan üç kişi için verilen zor karar anı devam eti. Danilo Şef’in hazırladığı imza tabağında başarılı olan iki yarışmacı önümüzdeki hafta mücadelesine devam edecekken, sona kalan işi yarışmaya veda eden isim oldu.

PELİN

MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ?

28 Kasım Pazar akşamı eleme gecesiyle ekranlara gelen MasterChef Türkiye’de üzücü bir eleme gerçekleşti. Oynanan 3 takım oyunun ardından eleme potasına giden 6 yarışmacıdan yalnızca üçü elenmekten kurtuldu. Kalan üç yarışmacı arasında ise, Safanur, Araz ve Pelin vardı. Danilo Şef’in imza tabağında en başarılı olan isim Safanur olarak potadan birinci çıkmayı başardı. Araz ve Pelin arasındaki mücadelesindeki kararda ise, Araz yarışmaya devam edecekken Pelin yarışmaya veda eden isim oldu. MasterChef yarışmasına yedeklerden katılan isim olan Pelin yarışmaya veda etmeden önce şu sözleri sarf etti; “Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ben buraya gelirken hayatımı durdurdum geldim. Benim için gerçekten burası zordu, her gün savaştım.Burada birçok arkadaşımdan daha da zorlandım. Buraya kadar gelmek benim için gurur. Buradan çıktıktan sonra bir kursa gidip eğitim alacağım. Gideceğimi hissetmiştim." 

Pelin’in sözlerine ve mutfak aşkına karşılık ise jüri üyelerinden Somer Şef; “Bu bizi çok sevindirir. Senin sakin gücün var, kesinlikle bu mesleğin içinde olmalısın” diyerek yarışmadan elenen Pelin’in mutfağa daha fazla şevklenmesi ve eğitimini alarak bu yolda devam etmesi için teşvik verdi. 

MASTERCHEF’TEN ELENEN PELİN KİMDİR?

MasterChef yarışmasında birinci olmak için ilk günden beri sakinliğiyle mücadele eden Pelin Zaman hakkındaki detaylar… 33 yaşındaki Pelin Zaman, hava limanında yolcu hizmetleri memuru olarak çalışmaktadır. Üniversitede işletme mezunu olan Pelin Zaman, iki yıl aşçılık eğitimi aldı. Pelin Zaman 28 Kasım Pazar akşamı MasterChef Türkiye yarışmasına veda eden isim oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal