Zerrin Özer Çektiği Acıya Dayanamadı! Menajeri Haberi Duyurdu...

Geçtiğimiz hafta köpeği Hurma’yı kaybeden 64 yaşındaki Zerrin Özer’den bir kötü haber daha geldi. Özer’in köpeğinin acısına dayanamayarak intihar ettiği haberi gündemi kasıp kavurdu. İşte ünlü sanatçının son durumu…

29.11.2021-09:14 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-13:51) Zerrin Özer Çektiği Acıya Dayanamadı! Menajeri Haberi Duyurdu...

Sesiyle hayranlarını büyüleyen ünlü şarkıcı Zerrin Özer’den art arda kötü haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta köpeği Hurma’yı kaybeden Özer kendini toparlayamadı. Köpeğinin ölümünden sonra yaşadığı acıyı atlatamayan ünlü sanatçı hastaneye kaldırıldı.

KÖPEĞİNİ KAYBEDEN ÖZER HASTANEYE KALDIRILDI

Çok sevdiği can dostunu kaybeden Zerrin Özer’in zor günleri devam ediyor. Geçtiğimiz hafta köpeği Hurma’yı kaybeden Özer kendisini toparlayamadı. Daha önce de bu acıyı yaşayan Özer’in yakınlarına “Ben bu acıyla nasıl yaşarım” diye yakındığı söylendi. Can dostuna çok bağımlı olan ünlü sanatçı art arda aldığı sakinleştiriciler nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Özer’in intihar ettiği haberleri gündeme bomba gibi düşerken, yakınları kesin bir dille iddiaları yalanladı. Çok fazla ilaç almasının ardından midesi yıkanan Özer yoğun bakım ünitesine alınarak tedavi sürecine başlatıldı.

ACI HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Ünlü sanatçı Zerrin Özer Köpeği Hurma’yı kaybettiği haberini sosyal medya hesabından duyurmuştu. Hurma ile fotoğrafını paylaşan Özer acısını şu sözlerle dile getirmişti; “ Çok sevdiğim oğlum her şeyim Hurma'mı kaybettim! Allah'ım nasıl bir acıdır bu. Lütfen bu resmi görürseniz, bir dua eder misiniz? Teşekkür ederim...ZR.” Acı haberi sosyal medyadan duyuran ünlü sanatçı Zerrin Özer'in paylaştığı fotoğrafın ardından fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı konusu ise hastaneye kaldırıldı.

ZERRİN ÖZER’İN MENAJERİNDEN İLK AÇIKLAMA

Köpeğinin ölüm haberiyle yıkılan ünlü sanatçı Zerrin Özer, üst üste içtiği ilaçlar sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı. İlk müdahalesi yapılan sanatçı midesi yıkandıktan sonra yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Şişli Eftal Hamidiye hastanesinde tedavi altında olan Özer’in yapılan müdahaleler sonucu özel aldığı görüntülendi. Özer’in art arda içtiği ilaçlar ise sosyal medya ve magazin gündemine “intihar mı etti?” sorularını beraberinde getirdi. Sevenlerinden kesin bir dille yalanlanan iddiadan sonra sanatçının menajerinden de ilk açıklama geldi. Özer’in kendi canına kıymak için 10-15 tane ilaç içtiği iddilarına ünlü sanatçının menajeri Haluk Şentürk’ten yalanlama geldi. Konuya dair açıklama yapan Şentürk; “15 gündür yoğun bir şekilde çalışıyor. Köpeği Hurma’nın ölümü de üstüne gelince durum böyle oldu. İntihar söz konusu değil. Sağlık durumu iyi” diyerek hayranlarının yüreğine su serpti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal