Zerrin Özer'e Tepki Üstüne Tepki! Paylaşımıyla Hayvanseverleri Kızdırdı

Usta Sanatçı Zerrin Özer, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hayvanseverlerden tepki aldı. Gelen tepkiler üzerine Özer, açıklama yaparak özür diledi.

27.07.2021-12:05 - (Son Güncelleme: 27.07.2021-12:05)

Usta sanatçı Zerrin Özer, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Her hareketiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Zerrin Özer, son paylaşımıyla hayvanseverlerin tepkisini topladı. 'Çöpü karıştırmak köpeklerin işidir' sözleriyle tepkilerin odağında olan usta sanatçı, konuyla ilgili açıklama yapmayı da ihmal etmedi.

PAYLAŞIMINA TEPKİ YAĞDI

Sanatçı Zerrin Özer'in dün Instagram hesabından yaptığı, 'Ben geçmişimi dürdüm, büktüm, çöpe attım. Çöpü karıştırmak köpeklerin işidir' paylaşımı, sosyal medyada gündem oldu. Bazı hayvanseverler ise 'Keşke duygularınızı dile getirirken en sadık dostlarımızı aşağılayacak ifadeler kullanmasaydınız. Çünkü hiç hak etmiyorlar, tüm kötülük insanlardan geliyor' yorumunu yapınca, sanatçı özür diledi.


'SADECE İRONİYDİ'

Gelen tepkiler üzerine usta sanatçı 'İnanın ben hiç öyle düşünmedim. Sadece ironiydi. Üç tane çocuğum var; Hurma, Ponpon ve Tosun. Çok üzgünüm... Kendi çocuklarımdan da özür dilerim. Çok şükür onlara. O kadar çok üzüldüm ki...' diyerek herkesten özür diledi.


'TECAVÜZE UĞRADIM'

Öte yandan Zerrin Özer, geçtiğimiz aylarda Armağan Çağlayan'ın Youtube'da yayınlanan 'Dur Bi Dinle' programına konuk olmuştu. Programda zaman zaman duygusal anlar yaşayan sanatçı, 'Abim dediğim insanın tecavüzüne uğradım' sözleriyle başında geçen kötü olayı anlatmıştı. Özer, 'Öyle bir şey var ki, genç kızsınız ve aileniz böyle bir şeye çok önem veriyor. Türkiye böyleydi o zaman. Muhafazakar bir ailem vardı. Şimdi ki gibi artık böyle iğrenç bir hale gelmemişti... Bir gün başıma bu olay gelmiş, dayak yiye yiye, yumruk yiye yiye. Üstümde 180 kilo bir adam. Bağırıyorum, ben onu hayatımda en yakın abim biliyorum. Ben o zaman başkasına aşığım ve bir tek ona anlatabiliyorum. Annem Ankara'ya diğer ablamların yanına gitmişti. Tülay ablam burada, Sezen, Pakize abla ile çok yakın arkadaştı. Ben de evde tek kalıyorum, günlerce yorganı çekiyorum ağlıyorum. Diyorum ki, ben bunu Tülay ablama söylesem, Tülay ablam gider bu adamı vurur...' açıklamasında bulunmuştu.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal