Ünlü İş İnsanı Nebojsa Jankovic Bodrum'a 3 Günde Yarım Milyon Dolar Bıraktı

Her yıl olduğu gibi bu yaz da Türkiye'de tatil mekanlarından birisi olan Bodrum, dünyanın en zengin insanlarının uğrak yeri olmaya devam ediyor.

27.07.2021-12:00 - (Son Güncelleme: 27.07.2021-12:00)

Her sene olduğu gibi bu yaz döneminde de Bodrum, dünyanın en zengin insanlarının uğrak yeri olmaya devam ediyor. Rus iş insanı Nebojsa Jankovic, eşi için kesenin ağzını açtı ve Bodrum'da üç ayrı kutlama organizasyonunda bulundu. Bu partiler için de 500 bin dolar harcandığı bilgisi edinildi.

ARKADAŞ GRUBUYLA GELDİLER

Yaz aylarının en gözde tatil beldesi Bodrum, dünya jetset'inden büyük ilgi görüyor. Dünyanın en zengin insanlarından Bernard Arnault'un gelininin Bodrum'da düzenlemiş olduğu gecenin ardından şimdi de ünlü Rus iş insanı Nebojsa Jankovic'in eşi Katrin için verdiği parti konuşuluyor. Çift, arkadaş grubu ile birlikte geçtiğimiz günlerde Maçakızı'na geldi.

ÖZEL KOSTÜMLER DİKİLDİ

Doğum günü partisinden önce otelde ve teknede kutlamalar yapıldı. Ardından havuz başında görkemli bir davet düzenlendi. Söz konusu gece için özel kostümler dikildi, süslemeleri ünlü organizatörler gerçekleştirdi. Partide ünlü sanatçılar rap'çi Mot, ünlü grup Artik&Asti ve DJ The Avener sahneye çıktı. Bu organizasyon için 500 bin dolar harcadığı iddia edilen çift, tatillerini sürdürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal