Duygu Özaslan ile Can Maxim Mutaf'ın Düğün Tarihi Belli Oldu!

YouTube'da çektiği videolar ile adından söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, basketbolcu Can Maxim Mutaf ile düğün tarihini çektiği video ile duyurdu.

27.07.2021-11:34 - (Son Güncelleme: 27.07.2021-11:34)

Son dönemde basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf'la yaşadığı aşkla gündeme gelen sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, kendi Youtube kanalında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yayınladığı videolar ile adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, bir yılı aşkın süredir birlikte olduğu basketbolcu Can Maxim Mutaf ile düğün tarihini çektiği video ile takipçilerine duyurdu. 

YAZA DÜĞÜN VAR

Sosyal medyada yaptığı her hareketiyle gündem olan Duygu Özaslan, basketbolcu  Can Maxim Mutaf ile düğün tarihini çektiği video ile duyurdu. Paylaşımında Özaslan, 'Yazın diye düşünüyoruz. İkimiz de yaz düğünü istiyoruz hem de onun sezonu bitmiş oluyor. O yüzden izindeyken herhalde haziran-temmuz gibi olur diye düşünüyoruz. Ama hiçbir şey yok şu anda ' diyerek net bir tarih verdi.


'GELİNLİK HAYAL EDEN BİRİ OLMADIM'

Düğünün nasıl olacağından bahseden fenomen Duygu Özaslan, 'Nasıl bir düğün olacağına dair hiçbir fikrim yok. Beni az çok tanıyorsunuz. Hayatım boyunca gelinlik, düğün hayal eden biri olmadım. Böyle otel düğünü, prenses gelinlik, aşağı iniyoruz merdivenlerden 250 kişi falan onları gösteri gibi buluyoruz. Öyle bir şey asla olmayacak.' dedi.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal