Duygu Özaslan Bikinili Fotoğrafını Paylaştı! Yorum Yağmuruna Tutuldu

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, Instagram hesabından bikinili bir pozunu paylaştı. Ünlü fenomenin giydiği ayakkabılar takipçileri tarafından hiç beğenilmeyince alay konusu oldu.

06.07.2021-18:03 - (Son Güncelleme: 07.07.2021-10:26)

Youtube'da çektiği makyaj videolarıyla ünlenen Duygu Özaslan, her adımıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Can Maxim Mutaf'ın evlilik teklifini kabul ettiğini duyuran Özaslan, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımı ile görenleri şaşırttı. Bikinili pozlarıyla çok konuşulan Özaslan'ın paylaşımındaki bir  detay gündem konusu oldu.

FAZLA KİLOLARINDAN KURTULDU

Tanışma yıl dönümlerinde Özaslan'ı yemeğe götüren Mutaf, sürpriz evlilik teklifiyle sevgilisini şaşırtmıştı. Tatilde olan Duygu Özaslan bu güzel haberi paylaştıktan sonra bikinili pozlarını da takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Sık sık yaptığı paylaşımlarla dalga konusu olan ünlü isim fazla kilolarını verince iddialı bikinileriyle de boy göstermeye başladı. Son olarak bikinili pozlarını paylaşan Duygu Özaslan tercih ettiği ayakkabı ile dikkat çekti.


AYAKKABILARI Tİ'YE ALINDI

Aylarca spor yaparak fazla kilolarından kurtulan fenomen, ten rengi bikinisiyle yaptığı bir kombini takipçilerinin beğenisine sundu. Fiziğiyle çok beğenilen Özaslan'ın tercih ettiği ayakkabı ise hiç beğenilmedi. Özaslan'ın siyah ayakkabısı gören sosyal medya kullanıcıları 'Her şey güzel ama o ayakkabılar ne öyle' ve 'O ayakkabılar şaka olmalı'  yorumları yapıldı.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal