MasterChef Türkiye'nin Yıldızları Eleme Potasında! Jüri Üyelerinin Favori Yarışmacısı Gidiyor mu?

Ekranların en sevilen yarışması MasterChef Türkiye’de dün akşam dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Dokunulmazlık oyununun sonunda en güçlü aday olarak gösterilen rakipler potaya gitti.

24.12.2021-09:56 - (Son Güncelleme: 24.12.2021-11:00)

TV8 ekranlarının en sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye, her bölümle izleyiciyi yeni bir heyecana sürüklüyor. Birbirinden yetenekli ve kendi alanlarında başarılı yarışmacıların olduğu MasterChef’te, dün akşam dokunulmazlık yarışı vardı. Kırmızı takım ile mavi takım arasındaki kıyasıya rekabetten oyunu mavi takım kazandı. Oyunu kaybeden kırmızı takım ise eleme adaylarını birer birer çıkardı. Eleme potasına öyle isimler girdi ki, eleme oyununda adeta kıran kırana bir mücadele yaşanacak.

MASTERCHEF’TE ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Yayınlanan her yeni bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen yarışmalara imza atan MasterChef Türkiye’de, dün akşam yine kıyasıya bir rekabet yaşandı. 141.bölümle ekranlara gelen yarışmada kırmızı takım ile mavi takım oyuncuları arasında yaşanan rekabetin sonucunda mavi takım galibiyetle sonuçlandı. Dün akşam yayınlanan yeni bölümde yarışmacıların başarıyla tamamlaması gereken tabaklar, deniz mahsulleriydi. Yarışmacılara verilen konseptin içerisinde; karides, levrek, ahtapot, kalkan, lüfer yer alıyordu. Başarılı oyuncuların yer aldığı takımlarda kırmızı takım deniz mahsullerini mavi takıma nazaran başarılı yapamayarak eleme potasına gitti. Kırmızı takımın kendi arasında yaptığı yarışmada ise Sergen dokunulmazlık alarak, potadan kendini kurtarmayı başardı. Yetenekli yarışmacı yaptığı yemekle jüri üyelerinin beğenisi kazanıp, diğer rakiplerinin arasından sıyrıldı. MasterChef’in iddialı yarışmacılarından Hasan, Mert ve Burcu da eleme potasına giden isimlerden oldu. Yarışmanın başından itibaren ortaya koydukları yemekler ve iddialı tavırlarla adlarından sıkça bahsettiren yarışmacılardan, eleme oyununda kimin yarışmaya gideceği ise en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. 

masterchef

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal