Yargı'nın Başrolü Pınar Deniz'den Kötü Haber Geldi! Dizi Çekimleri Durduruldu

Yargı dizisinin başrolü Pınar Deniz’den kötü haber geldi. Ünlü oyuncunun başına gelen kötü olayı ise yargı dizisi ekibi sosyal medyadan duyurdu. İşte detaylar…

24.12.2021-08:39 - (Son Güncelleme: 24.12.2021-11:48)

Son zamanların favori dizisi Yargı, her hafta yayınlanan yeni bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Hikayesi ve oyunculuk performansları ile seyircinin en sevdiği dizileri arasına en kısa sürede giren Yargı, kırdığı reyting rekorları ile de başarısını sürdürüyor. Dizinin başrollerinde yer alan Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz ise, dijital platformda yayınlanan Aşk 101 dizisindeki performanslarından sonra iyi bir uyum yakalayarak Yargıda da başrol olarak seçilmeyi başardılar. İkilinin beraber sergiledikleri oyunculuk uyumu ve performansı, seyircinin diziye daha çok bağlanmasına neden oldu. Her hafta merakla beklenen bölümlerle ilgili ise kötü bir gelişme yaşandı. Dizinin hayranlarını üzecek haber başrol Pınar Deniz ve dizi ekibinden geldi. Ünlü oyuncu kötü haberi alır almaz dizi çekimleri durdu.

DİZİ ÇEKİMLERİNE ARA VERİLDİ

Her hafta ilgiyle izlenen ve seyircisini ekrana kilitlemeyi başaran Yargı dizisinin çekimlerinde kötü gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Pınar Deniz’in diziden ayrılacağına yönelik iddialar ortaya atılmıştı. Güzel oyuncu Deniz ise hakkında çıkan bu iddialara sosyal medyadan yanıt vermişti. Başarılı oyuncu konuyla ilgili; ‘’İçinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğum ve son derece keyifle çalıştığım 'Yargı' dizisinden ayrılmam söz konusu değildir. Sizlerin ilgisi sürdükçe biz hikayemizi anlatmaya devam edeceğiz. Sevgiler’’ notuyla kendisini ifade etti. Güzel oyuncunun bu açıklamalarının ardından hayranlarının yüreğine su serpilirken, başarılı oyuncudan bir kötü haber geldi. Yargı dizisinin Ceylin’i Pınar Deniz korona virüse yakalandı. Kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Yiğit Kirazcı ile aşk yaşayan Deniz, sevgilisiyle birlikte koronavirüs olduğunu öğrendi. Yaşanan bu gelişmelerden sonra dizi ekibine haber veren güzel oyuncu istirahat etmek ve evde izolasyona girmek için setten ayrıldı. Bir yeni haber de Yargı dizisinin ekibinden geldi. 

Yargı dizisi bitiyor mu?

YARGI DİZİSİ EKİBİ HABERİ DUYURDU

Yargı’nın başarılı oyuncusu ve dizinin başrolü Pınar Deniz’in korona virüse yakalanması, dizi çekimlerine ara verilmesine neden oldu. Dizi ekibi ise sosyal medyadan yayınladıkları bir mesajla, Yargı dizisinin yayınlarına kısa bir ara verildiğini duyurdu. Ekip o haberi sosyal medyadan yaptıkları; ‘’Sevgili izleyicilerimiz, her Pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizimiz Yargı’nın yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Hikayemiz 9 Ocak Pazar akşamı kaldığı yerden devam edecek’’ şeklinde açıklama yaptı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal