Yargı Dizisinin Son bölümünde Neler Yaşandı, Ceylin Nerede?

Pazar akşamları seyirciyi ekranlara kilitleyen Yargı dizisinin dün akşam ki bölümünde hareketli dakikalar yaşandı. Yargı Dizisinin Son bölümünde neler yaşandı? Ceylin nerede? Bulunan Ceset Kime Ait? İşte merak edilenler….

13.12.2021-09:48 - (Son Güncelleme: 20.12.2021-09:01)

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve başrollerinden Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisi, dün akşam izleyicinin yüreğini ağzına getirdi. Peki Yargı Dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Ceylin nerede? Bulunan ceset kime ait? İşte merak edilenler…

YARGI DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrollerinde yer aldığı Yargı dizisinde olaylar giderek karışıyor. Son bölümde Engin verdiği süre dolarken yaşananlar izleyiciyi şaşırttı. Ilgaz’la aralarındaki bağı kuvvetlendiren Ceylin, son yaşanan olayla sarsılır. Metin’in sırrı ilerleyen bölümlerde Ilgaz ve Ceylin’in arasındaki bağa zarar verebilir. Sıkıştıkça tehditleri artıran Engini ortalığı karıştırmayı başarır. 

Yargı ceylin nerede?

CEYLİN NEREDE?

Yargı dizisinin son bölümünde en çok konuşulan sahne ise Ceylin’in kaçırılması oldu. Bulduğu ipucunun peşinden giden Ceylin, merakına yenik düşerek binmemesi gereken o araca bindi. Ormanlık alana getirilen Ceylin’in başına gelecekler ise dün gece ki bölümün en çok konuşulan şeyi oldu. Dizinin son sahnelerine doğru gösterilen ceset kimin? Sorusu ise akılları karıştıran başka bir konu. Bakalım Yargı dizisinin 14. Bölümünde neler yaşanacak? 

CEYLİN'İN YANINDA UAYANDIĞI CESET KİMİN?

Son bölümde Ceylin'in ormanda yanında uyandığı ceset, Savcı Ilgaz'ın kardeşi Çınar'ın öldrdüğü ve cesetin Ceylin'in babası olduğu iddia edildi. 

PINAR DENİZ'DEN YENİ BÖLÜM YORUMU

Başarılı dizide Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz, dün akşam yayınlanan bölümün ardından merakla bekleyen seyircisini yaptığı paylaşımla daha da meraklandırdı. 14. bölüm hakkında 'aman Allahım nasıl bir bölüm olacak?' yorumu yapan Deniz, yorum yağmuruna tutuldu. 

Yargı yeni bölüm

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal