Seksenler Dizisinin Şahin'i Ceyhun Fersoy Dövüldü! Ünlü Oyuncu Soluğu Karakolda Aldı

Seksenler dizisinde Şahin karakterine hayat veren Ceyhun Fersoy’dan kötü bir haber geldi. Başarılı oyuncu gittiği bir mekanda darp edildiğini haberini sosyal medyadan fotoğrafla duyurdu. İşte habere ilişkin detaylar…

13.12.2021-09:24 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-09:55)

Rol aldığı Seksenler dizisi ile akıllara kazınan başarılı oyuncu Ceyhun Fersoy’dan kötü bir haber geldi. Ünlü oyuncu eşi Begüm Öner ile Seksenler dizi setinde tanışan ikili, beraberliklerini evliliğe taşıyan isimlerden biriydi. Sansasyondan uzak ulan ikiliden Ceyhun Fersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı. Gittiği bir mekanda şiddete uğradığını fotoğrafla paylaşan Fersoy, sevenlerini korkuttu.

OYUNCU CEYHUN FERSOY DARP EDİLDİ

TRT1 ekranlarının en sevilen ve aile sıcaklığını izleyenlerine aktaran dönem dizisi Seksenler, ekranlara hız kesmeden gelmeye devam ediyor. Dizinin kadrosundaki isimlerin izleyiciyle olan samimiyeti ve gösterdikleri oyunculuk performansı, seyircinin seksenler dizisine gönülden bağlanmasını etkileyen en önemli faktörlerden birini oluşturuyor. Şahin karakteriyle dizide uzun bir süredir rol alan Ceyhun Fersoy ise, geçtiğimiz gün görenleri şaşkınlığa uğratan paylaşımlarda bulundu. Ünlü oyuncu darp edildiğine yönelik haberi Instagram hesabından fotoğrafıyla paylaştı. Arkadaşlarıyla Beyoğlu’nda bir mekanda eğlendikleri sırada darp edilen Fersoy konuyla ilgili; “Darp edildim biraz sonra karakola gidip şikayetçi olacağım. Kaşımın üstü 4 cm yarıldı ve dikildi. Gözaltım morardı” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun neden ve kim tarafından darp edildiği ise takipçilerinin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Konuyla ilgili Fersoy’un eşi Begüm Öner’den ise henüz herhangi bir paylaşım gelmedi. 

ceyhun

FERSOY TAKİPÇİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy darp edildiğine yönelik haberi sosyal medya hesabından duyurmuştu. Fersoy yaptığı açıklamadan sonra yaşanan olayı kendi tarafında kapattığını ve bundan sonra gerekli olan işlemleri avukatlarının yapacağına dair yazıyı da Instagram hesabından paylaştı. Ceyhun Fersoy ayrıca kendisini arayıp soranlara da şu sözlerle teşekkür etti; “Çok çok teşekkür ederim mesajlarını aldım.. arayan soranlara da. Geri dönemediklerim kusura bakmasın. Yanımızda olduğunuzu bilmek çok güzel hissettiriyor, ama bu işin psikolojisi başka bir şeymiş, onu da en yakın zamanda atlatacağız. Geçti gitti diyoruz, sağlıktan başka bir şey yok. Kendinize çok dikkat edin” ifadelerini kullandı.

ceyhun


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal