Rasim Öztekin'in Rol Arkadaşları Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner Gözyaşlarına Boğuldu

Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner, Seksenler dizisinde birlikte rol aldıkları Rasim Öztekin’in vefat haberini alınca soluğu hastanede aldı. Acı haberle sarsılan Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner hastane önünde gözyaşlarına boğuldu.

09.03.2021-14:42 - (Son Güncelleme: 09.03.2021-14:42) Rasim Öztekin'in Rol Arkadaşları Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner Gözyaşlarına Boğuldu

'Seksenler' dizisinde 'Fehmi' karakterine can veren Rasim Öztekin, Pazar günü geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncu, yapılan tüm müdahalelere rağmen dün akşam hayatını kaybetti.

Usta oyuncunun acı haberini alan Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner ise soluğu hastanede aldı. Hastane önünde gözyaşlarına boğulan ünlü çifti, çevredekiler sakinleştirdi.

DOSTLARI YIKILDI

Seksenler dizisinde rol alan Hacı Ali Konuk ile Deniz Oral ise hastane önünde açıklama yaptı. Ünlü oyuncular, şu ifadeleri kullandı: ‘Bizim ağabeyimizdi. Kalpte sorunu vardı ama çok umutluyduk. Durumu iyiydi ama iki kere de kalbi durmuş geldiğinde. Allah rahmet eylesin. Sözün bittiği yer aslında. Çok keyifli günlerimiz geçti sette. "Baba diyorduk" 10 yılımız geçti beraber. Bir ustamızı kaybettik. Herkesin başı sağ olsun. Setteyken hiç bir şeyi yoktu. Yaşamı, gezmeyi çok seviyordu. Onu çok seviyorduk, sevmeye de devam edeceğiz’

Begüm Öner ise basın mensuplarına ‘Tek kelime edecek halimiz yok. Başımız sağ olsun’ demekle yetindi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal