Üç Kuruş'un Leyla'sı Diziden Ayrılıyor mu? Aslıhan Malbora İlk Kez Açıkladı!

Son zamanların gözde dizisi Üç Kuruş’ta başarılı oyunculuğunu konuşturan Aslıhan Malbora youtube’da bir programa katıldı. Ünlü oyuncu kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

11.12.2021-14:30 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-11:30)

Show TV’nin başarılı yapımları arasında hızla tırmanışa çıkan Üç Kuruş dizisi, her hafta yeni bir heyecanla ekranlara gelmeye devam ediyor. İzleyicinin çok sevdiği ve farklı dizinin reytingleri de iyi giderken, dizinin başrollerinden Üç Kuruş’un Leyla’sından samimi açıklamalar geldi. Dizinin Leyla’sı Aslıhan Malbora, youtube’da bir eğlence programına katılarak hayranlarının sorularını yanıtladı. İşte güzel oyuncuya dair merak edilen o soru ve cevabı…

ASLIHAN MALBORA’NIN SOYADI İTİRAFI

Üç Kuruş dizisindeki başarılı performansı ile hayran kitlesi artan başarılı oyuncu Aslıhan Malbora youtube programına katıldı. Ünlü oyuncu sevenlerinden gelen soruları yanıtlarken, ilginç bir konuya değinildi. Soyadının değiştirilip değiştirilmediğine yönelik soruya Aslıhan; “Soyadımı seviyorum ama özellikle lise yıllarında ne çektim soyadımdan, o kadar çok tütün ve tütün mamülleri lakabım vardı ki bir ara adımı unuttum, kendimi tabacco dükkanı zannetmeye başladım” diyerek herkesi kendine güldürdü. 

aslıhan

MALBORA HIZLA KARİYER BASAMAKLARINI ÇIKIYOR

Oyunculuk kariyerinde hızla yükselen oyuncu Aslıhan Malbora, gıda mühendisliği okuduğunu kimya mühendisliğini ise oyunculuğa başladıktan sonra bıraktığını söyledi. Ünlü oyuncu rakamlarla da arasının iyi olduğunu belirterek eğer oyuncu olmasaydı bir akademisyen olabileceğini belirtti. Şimdilerde ekranlara Üç Kuruş dizisi ile gelen Malbora, dijital platformda da işler yapan oyuncular arasında yer alıyor. Televizyon ekranlarında Üç Kuruş’ta Leyla karakterine hayat veren Malbora, dijital platformda rol aldığı Etkileyici dizisinde de Leyla karakterini oynuyor. Ekranların sevilen dizisi Üç Kuruş’ta rol alan Aslıhan Malbora başrolleri Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç gibi isimlerle paylaşıyor. İki dizide de rol alan oyuncunun ilerleyen günlerde inandırıcılığını yitirmemesi adına iki projeden birinden ayrılabilme ihtimali de merak ediliyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal