Çukur'un Kardeşi Üç Kuruş Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Çukur’un final bölümünde ‘Üç Kuruş’ dizisine dair detay izleyicilerin dikkatini çekmişti. Üç Kuruş oyuncuları kimler? Üç Kuruş ne zaman yayınlanacak? Üç Kuruş konusu ne? İşte merak edilen detaylar…

10.06.2021-13:37 - (Son Güncelleme: 01.11.2021-19:00) Çukur'un Kardeşi Üç Kuruş Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Çukur’un final bölümünde ‘Üç Kuruş’ dizisine dair detay izleyicilerin dikkatini çekmişti. Üç Kuruş oyuncuları kimler? Üç Kuruş ne zaman yayınlanacak? Üç Kuruş konusu ne? İşte merak edilen detaylar…

Çukur’un final bölümünde ekranlara yansıyan ‘Üç Kuruş’ detayı dikkat çekti. Çukur’un ekibi daha önce ‘İçerde’ dizisini çekmişti. Yeni sezonda aynı ekibin ‘Üç Kuruş’ adlı bir dizi çekeceği sinyali vermişti. Merakla beklenen Üç Kuruş dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

PEKİ ÜÇ KURUŞ DİZİSİ KONUSU NE?

Çukur ve İçerde dizisinin izlerini taşıyan Üç Kuruş, bir roman mahallesinde geçiyor. Roman mahallesinde Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters başlıyor. Bu ikilinin cinayet peşinde düştükleri ve katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.

Üç Kuruş dizisi yeni bölüm

ÜÇ KURUŞ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER OLACAK?

Ay Yapım konu ile ilgili net olarak bilgi vermedi. Fakat edinilen bilgilere göre dizinin üç erkek başrolü olacağı ve dizide bu üç erkeğin hikâyesinin anlatılacağı konuşuluyor. Şuanda kulislerden elde edilen bilgilere göre bu 3 erkeği; Taner Ölmez, Uraz Kaygılaroğlu ve Aras Bulut İynemli canlandıracak.

Taner Ölmez ‘Mucize Doktor’ ve ‘Medcezir’ dizilerinde sergilediği performansıyla adından söz ettirmişti. Uzak Kaygılaroğlu ise Sefirin Kızı dizisinde ‘Gediz’ rolüyle izleyicinin beğenisini kazanmıştı. Aras Bulut İynemli ise Çukur izleyicilerinin dizide görmeyi en çok istediği isim. İddialar doğrulanırsa bu üç isim ‘Üç Kuruş’ dizisinde buluşacak.

Yapım şirketinden henüz net bir açıklama gelmedi ama dizinin kadrosu için adı geçen diğer oyuncular; Ozan Dolunay, Murat Yıldırım, Leyla Tanlar ve Sinem Ünsal.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİ BU AKŞAM MI BAŞLIYOR?

Yayınlandığı tanırım fragmanları sonrası sosyal medyada büyük ilgi uyandıran Üç Kuruş dizisi, bu akşam Show TV ekranlarında akşam saat 20.30’da izleyici ile buluşacak. Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un yer aldığı ve büyük hayran kitlelerine sahip olan Çukur ve İçerde dizilerinden esintinler barındıran Üç Kardeş’in yeni bölümü merakla bekleniyor.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal