Şarkıcı Gülay, İki Kere Atlattığı Kansere Bir Kere Daha Yakalandı, Şimdi Bıçak Altına Yatacak!

90'lı yıllara damga vuran Şarkıcı Gülay, son iki kere atlattığı kansere bir kere daha yakalandı. Ünlü ismin ameliyata gireceği öğrenildi.

10.06.2021-13:01 - (Son Güncelleme: 13.06.2021-12:23) Şarkıcı Gülay, İki Kere Atlattığı Kansere Bir Kere Daha Yakalandı, Şimdi Bıçak Altına Yatacak!

'Cesaretin Var mı Aşka?' şarkısıyla 90'lı yıllarda en sevilen isimlerden biri olmayı başaran Şarkıcı Gülay, son yıllarda sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. 1'er yıl arayla mesane ve böbrek tümörü ameliyatı geçiren şarkıcı, son olarak 2019 yılında çoklu organ yetmezliği sebebiyle hastanede bir süre tedavi görmek zorunda kaldı.

ÜÇÜNCÜ KEZ YAKALANDI!

Kovid-19 pandemisi sebebiyle uygulanan kısıtlamaların kalkmasını fırsat bilen Gülay, tatil için Bodrum'daki kız kardeşi Nilüfer Sezer'in yanına gitti. Gülay, burada sağlık sorunları yaşayınca soluğu Milas Devlet Hastanesi'ndeki doktorların yanında aldı. Gelen sonuçlar doğrultusunda tekrar kansere yakalandığını öğrenen ünlü isim resmen yıkıldı.

RAHİM KANSERİNDEN ŞÜPHELENİLDİ

Şarkıcıyı muayene eden doktorlar, rahim kanserinden şüphelendi. Biyopsi için alınan parçanın tahlili rahim kanseri olarak çıkınca, şarkıcı uçakla İstanbul'a döndü. Gülay, bundan sonraki tüm teşhis, ameliyat ve tedavi sürecini daha önce de yattığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde geçirecek.


DESTEK VERMİŞTİ

Çevresindeki çoğu kişiyi kanserden kaybeden Gülay, hastalıkta erken tanının önemini vurgulamak ve kanserle mücadele eden çocuklara destek olmak için saçlarını kazıtmıştı.

VASİYETİNİ HAZIRLADI

Önümüzdeki günlerde ameliyat masasına yatacak olan şarkıcı Gülay açıklamalar yaptı. Hayranlarına mesaj yolladı; 'Sevenlerim korkmasın, üzülmesin. Kanser konusunda bayağı deneyimliyim. Bu üçüncü kanserim. İki sene önce de çoklu organ yetmezliğini atlatmıştım. Henüz dokuz canımı tamamlamadım. Beş canım daha var. Sevenlerim dua etsinler benim için 'dedi. Vasiyetini hazırladığından bahseden şarkıcı, şu açıklamaları yaptı;  'Artık bir vasiyet hazırlayayım yani. Her ihtimale karşı. Bir şey olacağından değil ama bulunsun. Olmasını istediğim şeyler var. Oldukları zaman paylaşacağım'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal