Seksenler Dizisinin Yeni Fehmi’si Kim, Yeni Oyuncuları Kimler?

Seksenler Dizisi ekranlara geri dönüyor. Rasim Öztekin’in vefatından sonra Fehmi’nin kim olacağı merak konusu. Seksenler ne zaman başlayacak? Yeni sezonda kimler olacak?

10.06.2021-12:20 - (Son Güncelleme: 10.06.2021-12:20) Seksenler Dizisinin Yeni Fehmi’si Kim, Yeni Oyuncuları Kimler?

TRT 1’in sevilen dizisi Seksenler yaz sezonunda ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Yeni oyuncularla ve değişen senaryosuyla 24 Haziran 2021 Perşembe günü saat 20.00’de TRT 1 ekranında izleyiciyle buluşacak.

SEKSENLER FEHMİ KİM OLACAK?

Rasim Öztekin, 8 Mart 2021 tarihinde kalp krizi sebebiyle vefat etmişti. Dizide Fehmi karakterini canlandıran Öztekin’in vefatı sanat camiasını yasa boğdu. Yeni yayınlanacak fragmanında Rasim Öztekin unutulmadı, fotoğrafları ve hep oturduğu koltuğu gösterildi. 

Dizinin senaryosunun nasıl değişeceği ve Fehmi karakterini kimin oynayacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Henüz Seksenler dizisi cephesinden yeni oyuncunun kim olacağına dair açıklama gelmedi. Rasim Öztekin’in çok sevildiği ve yerine gelecek oyuncu için titizlikle çalışıldığı belirtildi.

SEKSENLER’İN YENİ KADROSU

Zeynep Sever Demirel, Seksenler ailesine Çağatay’ın Belçikalı eşi Amelie olarak katılıyor. İker Ayrık’ın canlandırdığı Çağatay, hikâye gereği uzun zaman önce Belçika’ya gitmişti. Çağatay bu sezon sürpriz bir şekilde mahalleye geri dönüyor. Belçika’da gizlice evlenen Çağatay, Belçikalı eşi Amelie ile beraber Rukiye’nin karşısına çıkıyor.

Reha Özcan, Seksenler dizisinin kadrosuna katılan bir diğer ünlü isim. Reha Özcan, Seksenler kadrosuna Edebiyat öğretmeni olarak katılıyor. Yeni senaryoya mahalledeki lise ve lisenin öğrencileri de dahil oluyor.

Öte yandan dizinin sevilen karakteri, Fehmi ve Rukiye’nin kızı Nazlı’yı canlandıran Yasemin Conka’nın diziden ayrıldığı öğrenildi.

SEKSENLER OYUNCULARI KİMLER?

Birol Güven tarafından senaryosu yazılan, Mint Yapım’ın hayata geçirdiği ve Bora Tekay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin şuanda belirlenen oyuncu kadrosu şöyle olacak; Özlem Türkad (Rukiye), Şoray Uzun (Ahmet), Ayşe Tolga (Gülden), Begüm Öner (Elvan), Ceyhun Fersoy (Şahin), İlker Ayrık (Çağatay), Berat Yenilmez (Sami), Necmi Yapıcı (Mesut), Deniz Oral (Hilmi), Reha Özcan (Öğretmen), Onur Dilbe (Rıza Çakıroğlu), Faruk Sofuoğlu (Bahtiyar), Hacı Ali Konuk (Bekir), Hakan Bulut (Ali), Suzan Kardeş (Fato Ana), Eray Yasin Işık (Nevzat), Baran Karaoğlan (Tuncer), Bektaş Erdoğan (Semih), Zeki Yılmaz (Levent), Erdem Baş (Aret)

Seksenler dizisinin çekimleri Kocaeli’nin Darıca ilçesindeki Mint Yapım şirketine ait film platolarına yapılıyor. Bugüne kadar bütün sahneleri kapalı stüdyoda çekilen dizinin 9. Yeni sezon sahnelerinde ilk kez dış çekim yapılacak. 

ZEYNEP SEVER DEMİREL KİM?

Çağatay’ın Belçikalı eşi Amelie olarak diziye katılacak Zeynep Sever Demirel, Fenerbahçe’de kalecilik yapmış Volkan Demirel’in eşi ve 2009’da Belçika Güzellik Yarışması’nda Belçika Güzeli seçildi.

9 Temmuz 1989  doğumlu olan Zeynep Sever Demirel, milli kaleci Volkan Demirel ile 21 Eylül 2020 tarihinde evlendi. Çiftin 2 kızı bulunmakta. 2 kız doğurduktan sonra üniversiteden mezun olan Demirel, diplomasını 2 kızıyla birlikte aldı. Youtubedan yayınladığı videolarla beğeni toplayan Demirel, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Demirel’i Seksenler’in yeni bölümüyle beraber ekranlarda göreceğiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal