Christiano Ronaldo'nun Eski Aşkı Irina Shayk ve Kim Kardashian'ın Eski Kocası Kanye West Aşk Yaşıyor!

Yılın en büyük aşk bombası sonunda patladı. Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West'in sır gibi sakladığı yeni aşkı ortaya çıktı!

10.06.2021-12:12 - (Son Güncelleme: 10.06.2021-12:12)

Bir süredir isimleri aşk dedikodularına karışan Christiano Ronaldo 'nun eski sevgilisi Irina Shaky ve Kim Kardashian'ın eski kocası Kanye West'in haklarında çıkan iddialar sonunda doğrulandı. Çiftin, birlikteliği belgelendi.

KUTLAMA YAPTILAR

35 yaşındaki Rus model Irina Shayk ile 44 yaşındaki Kanye West, birlikte geçirdikleri Fransa tatili sonrası New York'ta havaalanında objektiflere yansıdı. Çiçeği burnunda aşıklar, West'in doğum gününü Paris'te birlikte kutladı.

KAÇTILAR AMA KURTULAMADILAR

Çift kutlamalardan hemen sonra da özel uçaklarıyla New York'a geri döndü. Shayk ile West'i kelimenin tam anlamıyla bir koruma ordusu gazetecilerden korumaya çalıştı; ama yine de başaramadılar. Shayk maske taktı, Kanye West ise hem maske hem kapüşon takmasına rağmen yine de görüntülenmekten kurtulamadı.

2 AYDIR DEDİKODULAR VARDI

Böylece Irina Shayk ile Kanye West'in gizlice sürdürdükleri birliktelikleri ilk kez ortaya çıkmış oldu. Shayk ile West arasındaki ilişki iddiaları geçtiğimiz nisan ayından beri konuşulan konular arasında.


Shayk ile West arasındaki ilk söylentiler, Deux Moi adlı sitede ortaya atılmıştı. Siteye yazan ve kimliğini belirtmeyen biri Kanye West ile Irina Shayk'ın gizlice flört ettiği iddiasını ortaya attı. Site ise bu iddiaya 'Yaptığım incelemeler sonucunda şunu söyleyebilirim ki buna "flört" denebilir mi emin değilim, ama bir ilgi var' şeklinde bir yanıt verdi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal