Ünlü Oyuncu Mine Tugay Tacize Uğramıştı, Mahkeme Sapığın Cezasını Kesti!

Ünlü oyuncu Mine Tugay, kendisine hakaret eden ve taciz içerikli mesajlar gönderen kişiye dava açmıştı. Ünlü oyuncuyu rahatsız eden bu kişiye mahkeme kararı verdi.

10.12.2021-13:37 - (Son Güncelleme: 10.12.2021-13:56) Ünlü Oyuncu Mine Tugay Tacize Uğramıştı, Mahkeme Sapığın Cezasını Kesti!

Başarılı oyuncu Mine Tugay, iki yıl önce sosyal medya hesabına gelen bir mesaj nedeniyle dava açmıştı. Ünlü oyuncu kendisine hakaret ve küfür eden ayrıca taciz içerikli mesajlar gönderen kişiyi affetmemiş, hakkında dava açmıştı. Ünlü oyuncuyu taciz eden 23 yaşındaki Yusuf Bozkurt’un 2 yıl 4 ay kadar hapsi isteniyordu. Tugay’ın açtığı davada mahkeme kararını verdi.

MİNE TUGAY’I TACİZ EDEN KİŞİNİN CEZASI KESİLDİ

Ünlü oyuncu Mine Tugay’a yönelik taciz davasında oyuncunun avukatı Elif Özpağda, müvekkilini temsilen duruşmadaydı. 2 yıldan 4 aya kadar hapsi istenen Yusuf Bozkurt da mahkemeye katılan isimler arasındaydı. Anadolu 31. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada oyuncun avukatı Özpağda; “Sanığın tanımasa dahi müvekkilime hakaret ve taciz içeren mesajlar attığı açıktır” ibarelerini kullanarak Bozkurt’un cezalandırılmasını talep etti. 

SANIK YUSUF BOZKURT’A PARA CEZASI 

Mine Tugay’ı sosyal medya hesabı aracılığıyla taciz eden 23 yaşındaki Yusuf Bozkurt hakkında karar çıktı. Sanık mesajları kendisinin atmadığnı iddia ederek hakkındaki suçları yalanladı. Herhangi bir sabıkası bulunmayan sanığa mahkeme para cezası verdi. Mahkeme; “, sanık Yusuf Bozkurt hakkında ‘hakaret’ suçundan dava açılmışsa da sanığın eyleminin ‘elektronik haberleşme araçlarının sağladığı kolaylıktan faydalanmak suretiyle cinsel taciz’ suçunu oluşturduğuna kanaat getirerek sanığı 5 bin 400 lira adli para cezasına çarptırdı". Bu kararın ardından sosyal medyayı aktif kullanan ünlü oyuncu Mine Tugay'ın bir paylaşımda bulunup bulunmayacağı ise merak konusu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal