Mine Tugay'dan Bomba İtiraflar! Yıllar Sonra Açıkladı

2013 - 2015 yılları arasında yayınlanan ve ekranlara damga vuran Medcezir dizisinin yıldız isimlerinden Mine Tugay, yıllar sonra diziyle ilgili çarpıcı bir itiraflar geldi.

12.07.2021-09:59 - (Son Güncelleme: 12.07.2021-09:59)

42 yaşındaki ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medyada da dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Instagram'da 3,4 milyon takipçiye sahip olan Mine Tugay, paylaşımlarıyla takipçilerini mest ediyor. Medcezir, Çilek Kokusu, Paramparça ve Zalim İstanbul gibi dizilerle yıldızı parlayan güzel oyuncu Mine Tugay, son olarak yaptığı bir itirafla magazin gündemine bomba gibi düştü. Sosyal medyada takipçileriyle soru-cevap yapan Tugay, Medcezir dizisinde canlandırdığı Ender Serez karakterinin ağır bir trafik kazası geçirmesi sonucu kadrodan çıkarılmıştı. Ünlü oyuncudan yıllar sonra Medcezir'den ayrılışıyla ilgili şok bir itiraf geldi.

İZLENME REKORLARI KIRMIŞTI

ABD yapımı The O.C. dizisinden uyarlanan Medcezir'den ani bir şekilde çıkan ünlü oyuncu Mine Tugay'dan yıllar sonra ayrılık nedenine dair sansasyonel açıklamalar geldi. Başrollerini Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy'un paylaştığı Medcezir dizisi o dönemin en çok izlenen yapımlarından biriydi. Dizinin oyuncu kadrosunda Barış Falay, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Metin Akdülger ve Mine Tugay gibi önemli isimler yer alıyordu.


BEKLENMEDİK ANDA DİZİDEN ÇIKARILDI

O dönemler dizideki en popüler karakterlerden biri de ünlü oyuncu Mine Tugay'ın hayat verdiği 'Ender Serez' karakteriydi. Mine Tugay, canlandırdığı karakterin beklenmeyen bir şekilde trafik kazasında hayatını kaybetmesiyle diziden ayrıldı. Ender karakterinin ani ölümü dizinin orjinalini izleyenleri epey şaşırtmıştı çünkü 'Orange City'de bu şekilde çıkmıyordu karakter diziden. O dönemle magazin basını bunun nedenini epey araştırmış ve ortaya birbirinden sansasyonel iddialar atılmıştı.


DEFNE KAYALAR İLE GERGİNLİK YAŞADI

Bu iddialardan biri de Mine Tugay'ın dizinin yönetmeni olan Ali Bilgin'in sevgilisi Defne Kayalar'ın rolünü arttırdığı için Tugay'la gerginlik yaşaması ve bu yüzden de Tugay'ın diziden çıkartılmasıydı. Ancak konu hakkında ne 'Medcezir' ekibi ne de Mine Tugay bir açıklama yapmamıştı.

YILLAR SONRA AÇIKLADI

Mine Tugay Tugay, Instagram hesabından yapmış olduğu soru - cevap etkinliğinde diziden neden çıktığını yıllar sonra açıklamış oldu. Diziden ayrılmasını 'bir nevi aforoz' diyen Mine Tugay'ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal