Annemizi Saklarken Konusu Nedir, Oyuncuları Kimlerdir?

Güçlü bir kadroyla ilk bölümü yayınlanan Annemizi Saklarken dizisi şimdiden büyük bir izleyici kitlesine sahip. Peki, Annemizi Saklarken konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, Annemizi Saklarken hangi gün? Cevapları sizler için derledik.

10.12.2021-10:23 - (Son Güncelleme: 24.12.2021-09:25)

Annemizi Saklarken adlı dizi ilk bölümüyle izleyiciler tarafından çok sevildi. Güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin başrollerini Kutsi ve Hande Doğandemir paylaşıyor. Peki yönetmenliğini Barış Yöş’ün yaptığı Annemizi Saklarken konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte dizinin tüm detayları…

ANNEMİZİ SAKLARKEN 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Annemizi Saklarken 4. Bölüm fragmanında Dündar, Handan ile ilgili hedeflerine ulaşmak için son kozlarını oynamaya başlamıştır. Handan da iyice duruma yaklaşmıştır. Evdekilerin huzursuz olduğu Handan meselesi kötü bir sürpriz olarak sonuca bağlanmaya yakındır. Derya ve Bora arasındaki çekim önlenemez hale gelir. İkili Handan ve Dündar sürprizini öğrenecek mi? Handan çocuklarını nereye kadar saklayacak? 4. Bölüm merakla bekleniyor.

Annemizi Saklarken hangi gün sorusu da en çok aratılan konular arasında yer alıyor. Dizi, Çarşamba akşamları saat 20.00'de yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor.


ANNEMİZİ SAKLARKEN SON BÖLÜM ÖZETİ

Handar ve Dündar’ın göründüğü fotoğraflar, Demir ailesinde intikam ateşlerini yakmaya başlar. Handan açık hedef haline gelir. Derya ve Bora arasındaki anlaşma hayal kırıklığı ile sonuçlanır. Annesinden dolayı defalarca yara alan Derya yine yıkıcı bir anne gerçeği ile yüzleşir.

Bora babasıyla şiddetli bir yüzleşme yaşarken hiçbir şey Dündar’ın umurunda olmayacaktır. Handan bir takıntı haline gelmiştir. Üstelik hedeflerine ulaşmaya başlamıştır çünkü Dündar’ın ilgisi Handan’ın kafasını karıştırmaya başlamıştır.

Handan annelik sınavında sınıfta kalmaya devam eder ve yaptığı hata çocukları da aşarak işinden olmasına sebep olur. Tamamen çaresiz kaldığı anda Dündar’ın uzattığı ele sarılacaktır. Bu yeni bir dönemi başlatacaktır.

Derya ve Handan arasındaki bağın ne olduğu çözülecek mi? Dündar Handan ile ilgili hedeflerine ulaşabilecek mi? Derya ve Bora arasındaki gelişmeler nasıl ilerleyecek? Sonraki bölüm merakla bekleniyor. Annemizi Saklarken 4. Bölüm fragmanı yayınlandı.

ANNEMİZİ SAKLARKEN KONUSU

İlk bölümüyle ekranlara gelen ve çok sevilen dizi Annemizi Saklarken konusu ile gündemde. Alışılmış karakterlerin dışına çıktığına inanılan dizinin başarısını elinde tutup tutamayacağı da merak konusu. Annemizi Saklarken’in hikayesi ise şöyle;

Nişantaşı’nda ünlü bir moda atölyesinin özel müşteri asistanı olarak çalışan Handan çok erken yaşta çocuk sahibi olmuştur. İlk çocuğunun ardından iki çocuğu daha olan Handan’ın yaşamı, sırları ve mücadelesi anlatılıyor. Travmalara sahip Handan çocukları için rahat bir hayata sahip olmak istemektedir. Bunun için çözümü evlilikte bulur. Ancak çocuklarıyla birlikte evlenmesi kolay olmayacaktır.

ANNEMİZİ SAKLARKEN OYUNCULARI

Uzun süredir herhangi bir yapımda görmediğimiz Kutsi ve Hande Doğandemir’in başrollerini paylaştığı Annemizi Saklarken dizisi oyuncu kadrosuyla da çok güçlü görünüyor.

Annemizi Saklarken oyuncuları arasında Kutsi ve Hande Doğandemir’in yanında Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Merve Sevin, Özgür Foster, Zümre Ertürk gibi uzun süredir yapımlarda görmediğimiz, ünlü isimler yer alıyor.

Oyuncu kadrosunun çoğu Annemizi Saklarken’den önce yakın zamanda bir yapımda bulunmamış oyuncular. Bu durumla da başarı elde edilmek istenmiş olabilir. Dizi, ilk bölümünden beğenileri topladı.


ANNEMİZİ SAKLARKEN REYTİNGLERİ NASIL?

8 Aralık 2021 tarihinde ilk bölümü yayınlanan Annemizi Saklarken dizisi izleyiciden beğenileri topladı. Peki, Annemizi Saklarken reyting sınavından geçebildi mi? Star TV’de yayınlanan dizi Annemizi Saklarken izleyiciden iyi yorumlar alsa da reyting konusunda bekleneni karşılayamadı.

Hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ilgi gören ve harika yorumlar alan dizinin reyting konusunda sınıfta kalması şaşırttı. Annemizi Saklarken hiçbir kategoride ilk 10’a giremedi. Annemizi Saklarken’in reyting kurbanı olup olmayacağı merak ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal