Kaderimin Oyunu Konusu, Oyuncuları Kimlerdir, Son Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Star TV'nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu, oyuncuları ve konusuyla merak konusu oluyor. Sana Çıkıyor Bu Yollar şarkısıyla izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Peki, Kaderimin Oyunu müziğini kim yazdı?

04.12.2021-14:05 - (Son Güncelleme: 25.12.2021-11:20)

Kaderimin Oyunu, başrollerinde Sarp Apak, Akın Akınözü ve Öykü Karayel'in oynadığı ve Star TV'de yayınlanan bir dizidir. Cuma günü izleyici karşısına çıkan Kaderimin Oyunu, büyük beğeni topladı. Peki, Kaderimin Oyunu 4. bölümde ne oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KADERİMİN OYUNU KONUSU NEDİR? 

Birinci bölümüyle izleyicinin karşısına çıkan Kaderimin Oyunu'nun 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde, Gencecik yaşında iki çocuğuyla yaşama tutunmaya çalışan Asiye’nin hayatı, bir gün başlarına gelen felaketle alt üst olur. Amasya’dan İstanbul’a geri dönüşü olmayan bir yolculuğa çıkan Asiye, yolda hiç tanımadığı halde kendilerine yardım eden, uzun yıllar sonra Rusya’dan İstanbul’a dönmekte olan Mahir’le tanışır. Mahir sayesinde, Demirhan konağına sığınacak olan Asiye ve çocukları için bu bir kurtuluş değil, kaderin kötü bir oyunudur.


KADERİMİN OYUNU NEREDE ÇEKİLİYOR?

Akın Akınözü ve Öykü Karayel'in başrollerini paylaştıkları Kaderimin Oyunu, oyunculukları ve geçtiği yerleriyle izleyicilerin takdirini topladı. 3 Aralık günü Star TV'de yayınlanan Kaderimin Oyunu, Amasya'nın birçok yerinde çekiliyor. Amasya Kalesi, aynalı mağara, Alçak Köprü, Amasya Saat Kulesi, Borabay Gölü ve Amasya Arkeoloji Müzesi bu çekimler için kullanıldı. İlk 3 bölüm Amasya'da geçtikten sonra çekimler 4. bölümle birlikte İstanbul'da çekimler yapılacak. 

KADERİMİN OYUNU OYUNCULARI

Kaderimin Oyunu yeni bölümleriyle her Cuma günü Star TV'de yayınlanacak. Oyuncu kadrosu Öykü Karayel, Akın Akınözü, Sarp Apak, Meriç Aral, Esra Dermancıoğlu, Müfit Kayacan, Ülkü Duru, Kaan Çakır, Iraz Akçam, Yıldırım Özcan, Yeşim Gül, Onur Bilge ve Ayça Koptur'dan oluşuyor.


KADERİMİN OYUNU MÜZİĞİ

Oyuncu kadrosu ve geçen mekanlar dışında Kaderimin Oyunu müziği de izleyiciler tarafından beğenilmiş durumda. Dizi için özel olarak çıkartılan "Sana Çıkıyor Bu Yollar" jenerik müziği, ilk bölümünden izleyicilerin sevgilisi olmuş durumda. Ender Gündüzlü'nün sözlerini ve müziğini yazdığı şarkıyı Derya Uluğ seslendiriyor. 

KADERİMİN OYUNU ŞARKI SÖZLERİ

Öyle bir kader ki bu

Öyle bir ceza bana 

Bin kere vursan da ölmem ölmem

Son bir sözü varsa hayatın kullarına

Asla deme asla dönmem dönmem

Hep sana çıkıyor bu yollar

İnan kader diye bir şey var

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal