Etkileyici Dizi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimlerdir?

Cristiano Ronaldo'nun 2009'daki tecavüz olayından esinlenerek yaratılan Etkileyici, oyuncu kadrosu ve konusuyla Gain'de izleyicilerin karşısına çıkıyor.

03.12.2021-09:55 - (Son Güncelleme: 03.12.2021-09:55)

İnternet dizi yayıncılığı gittikçe genişliyor. Netflix, Amazon Prime, Blu TV’den sonra şimdi de Gain kendi dizilerini üretip yayına sunuyor. Gain yeni dizisi Etkileyici ile futbol ve sosyal medya fenomen dünyasının karanlık dehlizlerine yolculuğa çıkıyor. Dünya futbol tarihinin en iyi oyuncularından Cristiano Ronaldo’nun tecavüz olayından esinlenerek yaratılan dizi Etkileyici, oyuncuları ve konusuyla izleyicilerin dikkatini şimdiden çekmiş durumda.

ETKİLEYİCİ KONUSU NEDİR?

Gain’in yeni orijinal dizisi Etkileyici, tartışılacak konusuyla ilk iki bölümünü yayınlandı. Leyla, çok takipçili ve aşırı popüler bir sosyal medya fenomenidir. Adı, oldukça popüler olan bir futbolcu olan Emre Kunda ile büyük bir skandala karışır. 


Yılın Influencer’ı seçilen Leyla, Emre Kunda ile takıldıkları bir gece sonrasında yaşanan olaylar skandalı yaratır. Futbolcu geri adım atmaz ve Leyla büyük bir haksızlığa uğrar. Olaylar büyümüştür. İnsanlar futbolcunun tarafını tutar. Leyla, toplum ve medyadan büyük baskı görür; en sonunda bu iki aygıt tarafından linçe uğrar. Leyla, bu linç olayları sonrası pes etmez. Linç kültürü, influencer olmak ve plaza hayatı üzerine sözler söyleyen dizinin ilk iki bölümü Gain’de yayınlandı.

ETKİLEYİCİ OYUNCULARI

Etkileyici adı gibi etkileyici bir oyuncu kadrosuna sahip. Ünlü fenomen Leyla Demir’i Aslıhan Malbora canlandırırken futbolcu Emre Kunda’yı Bertan Asllani canlandırıyor. Nazlı Tosunoğlu, Ali Barkın, Alptekin Serdengeçti, Melis Özçimen, İlker Kızmaz, Levent Can, Mehmetcan Mincinözlü, Serap Matyaş ve Muharrem Bayrak da dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. 


DİZİ RONALDO’NUN OLAYINDAN ESİNLENDİ

Dizinin yapımcıları arasında yer alan Murat Cemcir, Etkileyici’nin galasında konunun nereden bulunduğunu açıkladı. Cemcir, “Cristiano Ronaldo'nun, Las Vegas'ta başından geçen bir hikaye var. Bu hikayeden ilham alarak, 'Acaba bu olay Türkiye'de olsa bir kadın ve bir futbolcu bir şey yaşasa bu hikaye nereye gider?' dedik. Klasik ve klişe olanın dışında bir şey anlatalım istedik"- "Bu hikaye, televizyonda olmayacak, risk almayı seven, kendi riskleri de olan bir hikayeydi. Dijital platforma çok daha güzel olacağını düşündük." Sözlerini sarf etti. Gala, Kanyon AVM’de yapıldı. Dizinin yönetmenliğini Hande Türkel yapmaktadır. Hande Türkel uzun süredir reklam yönetmenliği yapmaktaydı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal