Melis Sezen'in Altın Kelebek Faciası İtalya'ya Kadar Ulaştı! Ebrar Karakurt'tan Sezen Göndermesi

Voleybolculuk kariyeri ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Ebrar Karakurt, bu kez de Altın Kelebek’te yaptığı konuşma ile viral hale gelen Melis Sezen’le dalga geçti. Ünlü voleybolcunun yaptığı paylaşıma dair detaylar…

09.12.2021-13:46 - (Son Güncelleme: 09.12.2021-13:46)

Ebrar Karakurt geçtiğimiz yaz aylarından itibaren milli voleybol maçlarında gösterdiği performansıyla hafızalara kazındı. Ünlü voleybolcu kariyerinden sonra özel hayatıyla ilgili sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Karakurt sevgilisi İmge ile İtalya pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmiyor. Başarılı voleybolcu Instagram gönderilerinin altına yazdığı açıklamalar ve attığı komik tweetlerle gündem oluyor. Voleybolcu Ebrar Karakurt son olarak Altın Kelebek Ödül Töreninde yaptığı açıklamalarla günlerce gündemden düşmeyen Melis Sezen’le dalga geçti.

ebrar

EBRAR KARAKURT’UN MELİS SEZEN PAYLAŞIMI GÜLDÜRDÜ

Başarılı voleybolcu Ebrar Karakurt, geçtiğimiz mayıs ayından itibaren Igor Gorgonzola Novara’da forma giymeye başladı. Ünlü voleybolcu sosyal medya hesabından yaptığı eğlenceli paylaşımlarıyla takipçilerini güldürmeyi her daim başarıyor. Karakurt bu kez Sadakatsiz’in başrollerinden Melis Sezen’i ti’ye aldı. Karakurt, Melis Sezen’in Altın Kelebek’te ödülünü almak için sahneye çıktığında “Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an” cümlesini kendi tarzınca uyarladı. İtalya’da forma giyen başarılı voleybolcu, Sezen’in sözlerin kendi formasına göre çevirdi. Günlerce gündemden düşmeyen ve sosyal medyada oldukça dalga geçilen konuya Ebrar Karakurt’un da değinmesi takipçileri tarafından paylaşıldı. Karakurt kendi fotoğrafını Instagram hikayesinden paylaşarak; “Bunu giyiyorum çünkü üstümde” ve “Bakıyorum çünkü gözüm var” cümleleriyle Sezen’le dalga geçen isimler kervanına katılmış oldu. Geçtiğimiz aylardan itibaren git gide takipçi sayısını artıran Ebrar Karakurt, sosyal medyayı sık kullanmasıyla sevenleriyle arasındaki etkileşimi de artırmış oluyor. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal