Melis Sezen Ödül Töreni'ndeki Göğüs Dekoltesiyle Sosyal Medyayı Salladı!

Bu yıl 47’ncisi düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödüller sahibini buldu. “Pantene Yıldızı Parlayanlar” kategorisinde ödül kazanan Melis Sezen geceye göğüs dekolteli elbisesi ve törende yaptığı konuşmasıyla damga vurdu.

06.02.2021-09:14 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-10:21)

Son zamanların en favori dizilerinden biri olan Sadakatsiz’de rol alan Melis Sezen, Altın Keleek Ödülleri’nde geceye imzasını atan isimlerden biri oldu. Yetenekli oyuncu tören için yaptığı hazırlığı ve konuşması ile sosyal medyanın diline düştü. Melis Sezen’in konuşmasını dinleyenler alkolü fazka kaçırmış gibi sözler söylese de, oyuncunun göğüs dekolteli şıklığı göz kamaştırdı.

MELİS SEZEN’İN DERİN DEKOLTELİ ELBİSESİ

Sadakatsiz dizisinde verdiği performansla izleyici kitlesini ve sevenlerini artıran Melis Sezen, Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde yıldızı parlayanlar kategorisinde ödüle layık görüldü. Güzel oyuncu ödülünü almadan önce objektiflerin karşısına geçti. Derin göğüs dekolteli, boydan boya beyaz saten elbisesi ve boynuna taktığı kolyesiyle şıklık yarışının başını çeken isimlerden biri olan Sezen’in kıyafeti sosyal medyada çok konuşuldu. Instagram magazin sayfaları güzel oyuncunun gece için seçtiği kıyafetini oylayarak, kullanıcıların oyuncu Melis Sezen’in hazırlığını beğenip beğenmediğini sordu. Kimi kullanıcılar Melis Sezen’in seçimi iddialı ve güzel bulurken, kimi kullanıcılar da oyuncunun seçiminin daha iyi olabileceğinin yorumlarını paylaştı.

melis sezen

SEZEN GECEYE KONUŞMASIYLA DAMGA VURDU

47.Altın Kelebek Ödül Töreni’ne katılan ve “Pantene Parlayan Yıldızlar” kategorisinde ödül almaya layık görülen Melis Sezen geceye damgasını vurdu. Ünlü oyuncu gece için seçtiği kıyafetle de çok konuşurken, en çok ödülünü almak için sahneye çıktığındaki performansı olay oldu. Sosyal medyanın diline düşen Melis Sezen’in konuşması, “Acaba alkolü fazla mı kaçırdı?” sorularını gündeme getirdi. Güzel oyuncu Melis Sezen ödül törenindeki konuşmasında; “Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an. Çok heyecanlıyım, kusura bakmayın lütfen. Artık inmem lazım” sözleriyle garip bir ambiyansın oluşmasına önayak oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal