Demet Özdemir Yıllar Sonra İtiraf Etti! Olay Yaratan Dans Videosunun Perde Arkası Ortaya Çıktı

Son zamanların gözde oyuncusu Demet Özdemir, Youtube’da katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu. Özdemir mesleği hakkında yapılan haberlere üzüldüğünü belirtti. İşte detaylar…

13.02.2021-17:57 - (Son Güncelleme: 03.12.2021-16:49) Demet Özdemir Yıllar Sonra İtiraf Etti! Olay Yaratan Dans Videosunun Perde Arkası Ortaya Çıktı

Ekranlarda son olarak “Doğduğun Ev Kaderindir” isimli diziyle gelen güzel oyuncu Demet Özdemir’den samimi açıklamalar geldi. Özdemir katıldığı bir youtube programında kendisi ile ilgili merak edilen birçok konuya değindi. Aile hayatından ve geçirdiği çocukluktan tüm samimiyetiyle bahseden güzel oyuncu sevenlerinin yüzünü güldürecek noktalara değindi. Demet Özdemir’in samimi halleri programı izleyen herkes tarafından çok beğenildi. 

DEMET ÖZDEMİR'İN ÇOCUKLUĞU

Son zamanlarda daha çok Oğuzhan Koç’la olan ilişkisi ve sosyal medya hesabından paylaştığı dans videoları ile hayran kitlesine hitap eden Özdemir, katıldığı programda herkesi kendine hayran bıraktı. En son “Doğduğun Ev Kaderindir” isimli dizide rol alan oyuncu, şu sıralar ekranlardan uzak kalmayı tercih ediyor. Dokuz yıldır nefes almadan çalıştığını söyleyen oyuncu, rol aldığı son projeden sonra artık dinlenmeye ihtiyacı olduğunu belirtti. Youtube’da çok sevilen “İbrahim Selim ile Bu Gece” isimli programda konuşan oyuncu Özdemir, kendi çocukluğu ve aile hayatında sevenlerine bilgi verdi. Programın sunucusu Selim, Demet Özdemir’e ; “Sen küçük bir kasabada büyümüşsün” deyince güzel oyuncunun çocukluğuna dair tüm gerçekler de açığa çıktı. 


ÖZDEMİR: BABAMIN KATI KURALLARI VARDI

İbrahim Selim’in programında samimi açıklamalara imza atan oyuncu, doğduğu kasaba ile ilgili küçük bir yerdi fakat müthiş bir komşuluk kültürü vardı diyerek o günlere olan özlemini dile getirdi. Özdemir; “Evet öyle, az nüfuslu bir yerdi ama gerçekten müthiş bir komşuluk kültürü vardı.Ben mahalle kültürü ile büyüdüğüm için ağaca tırmanmak, arkadaşlarla dışarıda oynamak, 21.30’da eve dönmek gibi şeyler vardı hayatımda. Çünkü 11-12 yaşına kadar oradaydım ve muazzam bir biçimde güvene, dostluğa dayalı bir yer olduğu için çok özgür büyüyebildim” yanıtıyla herkesi çocukluk günlerine geri götürdü. Aile yaşamı hakkında da dikkat çeken noktalara değinen Özdemir, sıra babasına gelince babasının nasıl biri olduğunu şu sözlerle dile getirdi; “’Babam inanılmaz katı kuralları olan biriydi ama ailede kimse kimseye ‘şunu olacaksın’ diye baskı kurmazdı” dedi. 

DEMET ÖZDEMİR ÇIKAN HABERLERE SİNİRLENDİ

Ünlü oyuncu Demet Özdemir hakkında çıkan “Önceden mesleği neydi” tarzında yapılan haberlere üzüldüğünü söyledi. Eski dans videolarının ortaya çıkması ve bunun üzerinden yapılan acımasız yorumlara kırıldığını belirten Özdemir, program aracılığıyla şikayetini belirtmiş oldu. Güzel oyuncunun eski dans videosunun ardından düzenli olarak yeni videolar paylaşması ise akıllara, acaba güzel oyuncu eski videosunu unutturmak için mi bu kadar dans videosu paylaşıyor fikrini akla getirdi.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal