Aleyna Tilki'den Sevgililer Günü Açıklaması

Ünlü popçu Aleyna Tilki, geride bıraktığımız gün Nişantaşı’nda kameralara yansıdı. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Tilki, Sevgililer Günü itirafıyla dikkat çekti.

13.02.2021-17:48 - (Son Güncelleme: 13.02.2021-17:48) Aleyna Tilki'den Sevgililer Günü Açıklaması

Nişantaşı'nda girilmedik mağaza bırakmayan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, klip çalışması için yurt dışından alışveriş yaptığını dile getirdi.

Genç popçu, ‘Klip için yurtdışından alışveriş yaptım, yani tabii Türkiye’den de çok alışveriş yapıyorum ama bazı markalar burada olmadığı için öyle oluyor. Yurt dışından almak daha masraflı oluyor’ ifadelerini kullandı.

‘BİYOLOJİYE, ASTRONOMİYE İLGİM VAR’

Tilki, ‘Klipte bilim insanı yönümü göstereceğim’ sözlerinin hatırlatılması üzerine ise şunları söyledi: ‘O biraz geyik. Zaten klibi çektim bitti ama uzaya ve biyolojiye meraklıydım. Küçüklükten beri uzay bilimlerine, biyolojiye, astronomiye ilgim vardı. Biliyorsunuz 'ufak bir laboratuvarım var' demiştim şarkıcı olmadan önce. O yönümü tatmin etmek istiyorum. Bilmeye, öğrenmeye ilgili biriyim’ 

Ünlü şarkıcı, ‘Bilim insanı olmayı ister miydiniz’ sorusunu ise ‘Zaten şarkıcı olduktan sonra böyle bir planım var, gerisi bende kalsın’ şeklinde cevapladı. Tilki, ‘Uzaya gitmek ister miydiniz’ sorusuna da ‘Şimdi biraz sürprizli bir şeyler var, klip çektikten sonra konuşalım. Klip çıksın bu konularla ilgili bir şeyler anlatacağım. Belki uzayla ilgili bir şeyler vardır’ cevabını verdi.

‘14 ŞUBAT'TA YALNIZ DEĞİL, KENDİMLEYİM’

Aleyna Tilki, ‘14 Şubat Sevgililer gününü yalnız mı geçireceksiniz?’ sorusuna da şu cevabı verdi: ‘Sevgililer Günü'nde kendime çok hediye alır, kendimi yemeğe çıkartırım. Ben ve ben, yani yalnız değilim’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal