Oyuncu Demet Özdemir'in Kucak Dansı Olay Oldu!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç’un ayrıldığı iddialarına yeni açıklama geldi. Özdemir’in sosyal medyada yayılan dans videosu ayrılık sebebi mi sorularını beraberinde getirdi. İşte detaylar…

20.02.2021-12:06 - (Son Güncelleme: 20.12.2021-09:04)

Dans etmeyi sevdiği bilinen Demet Özdemir’den yeni bir dans videosu geldi. Sosyal medyada çok beğenilen güzel oyuncunun dansına binlerce yorum ve beğeni yağdı. Kullanıcıların “Oğuzhan Koç bu dansları hiç mi kıskanmıyor” şeklinde yorumlamaları ayrılık haberlerini de beraberinde getirdi. Uzun süredir aşk yaşayan çiftten ise basın mensuplarına bir açıklama geldi. 

KOÇ-ÖZDEMİR ÇİFTİNDEN İLK AÇIKLAMA

Güzel oyuncu Demet Özdemir ve sevgilisi şarkıcı Oğuzhan Koç, Cem Yılmaz’ın Zorlu PSM’deki gösterisini izlemeye geldi. İkili bir arada gören basın mensupları haklarında çıkan ayrılık iddialarını gündeme getirdi. Bunun üzerine uzun süredir dolu dizgin aşk yaşayan çift, esprili bir dille yanıt verdi. 

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile uzun ve soluklu bir aşkın ardından ayrılık kararı alan Oğuzhan Koç bir süre yalnız kalmıştı. İsminin herhangi bir güzelle duyulmadığı şarkıcı Koç, son olarak güzel bir aşka yelken açmıştı. Ünlü şarkıcı güzel oyuncu Demet Özdemir ile el ele görüntülenmiş, birbirine oldukça yakışan çift ilişkilerini doğrulamıştı. Her fırsatta el ele ve güler yüzle objektiflerin karşısına geçen çiftin enerjisi de takipçilerine ve sevenlerine yansıdı. Fakat güzel çiftin hakkında son olarak bir ayrılık iddiası ortaya atıldı. Sosyal medyada hızla yayılan habere göre birbirine aşkla bakan çiftin ilişkilerini sonlandırdığı yazıyordu.

demet

İKİLİDEN YALANLAMA GELDİ

Her fırsatta medyada ayrılık haberleri yayılan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, Zorlu AVM’de birliklte görüntülendi. Cem Yılmaz’ın gösterisini izlemek için alışveriş merkesine giden çift, ayrılık iddialarına gülerek cevap verdi. Muhabirlerin hakkınızdaki ayrılık haberlerine ne diyorsunuz diyerek soru yönelttiği Özdemir; “Moralimiz bozuktu. Biz de ayrı ayrı Cem Yılmaz gösteriyi izlemeye geldik. Belki aramız düzelir diye. Belki de yan yana koltuklara oturmayız. Bir hafta sonra yine hakkımızda bu yönde haberler çıkacak ama biz yine çıkıp, her şeyin yolunda olduğunu söyleyeceğiz" şeklinde yalan haberlere karşılık verdi.

AŞIKLARIN YILBAŞI PLANI 

Yeni yılın yaklaşmasıyla tatil planlarının ne olacağı konusunda soru yöneltilen çiftten 29 yaşındaki güzel oyuncu Demet Özdemir sevgilisi Oğuzhan Koç’tan haber beklediğini söyledi. TV8 ekranlarının sevilen yarışması O Ses Türkiye yarışmasında jüri koltuğunda oturan Oğuzhan Koç ise henüz belli bir planın olmadığını söyledi. Yılbaşında bir çekim programının olup olmadığına dair yeni bir bilgiye sahip olmadığını belirten Koç; “Yılbaşında çalışıyor muyuz, tatil mi yapıyoruz henüz belli değil. Muhtemelen bir hafta, 10 gün içinde netleşir. Ona göre karar vereceğiz” şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal