Zahide Yetiş'le Gelin Kaynana Yarışmasının Katılım Şartları Nelerdir?

Ekranların sevilen sunucusu Zahide Yetiş yeni bir program ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Zahide Yetiş Gelin Kaynana programı ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Zahide Yetiş Gelin Kaynana yarışmasının katılım şartları nelerdir?

20.02.2021-11:52 - (Son Güncelleme: 20.02.2021-11:52) Zahide Yetiş'le Gelin Kaynana Yarışmasının Katılım Şartları Nelerdir?

Ünlü sunucusu Zahide Yetiş yeni sezonda Kanal D ekranlarında yeni bir yarışma programı sunacak. Zahide Yetiş’in sunacağı yarışma programı Gelin Kaynana'nın başvuruları başladı. İzleyiciler yarışmaya nasıl başvuru yapacaklarını merak ediyor. Zahide Yetiş'in yeni programına başvurular nasıl yapılır? 

ZAHİDE YETİŞ'İN YENİ PROGRAMINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Gelin ve kaynanaların yer alacağı yeni yarışma programında yemek, moda, temizlik ve misafirperverlik gibi alanlarında yarışmalar düzenlenecek. Yarışmanın şimdilik adı 'Gelin Kaynana' olarak düşünülüyor. Yeni yarışmanın başvuruları başladı. Kanal D resmi internet sitesinde başvuruların başladığını duyurdu. Duyuruda yer alan numarayı arayarak yarışma hakkın bilgi alıp, başvuru detaylarını öğrenebilirsiniz. Ayrıca resmi internet sitesinde de yarışma hakkında genel bilgiler yer almaktadır.

Zahide Yetiş geçen sezon ekranlarda yer alan programı Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyordu. Başarılı sunucu yeni sezonda Kanal D ekranlarında yer alacak. Kanal D ekranlarında sunacağı yeni yarışma programında 5 gelin ve 5 kaynana tüm hafta yarışacak ve Cuma günü verilecek haftanın ödülün kazanmaya çalışacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal