Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız Aynı Karede! 'Sonunda Buluştuk'

Şükrü Özyıldız ve Demet Özdemir, dijital platformda yayınlanacak 'Aşk Taktikleri' isimli sinema filmi için kamera karşısına geçti.

03.07.2021-11:13 - (Son Güncelleme: 03.07.2021-11:13)

Hayranlarının uzun süredir beklediği Demet Özdemir’in yeni projesi için çekimlere başlandı. Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizideki dram performansından sonra oyuncu, yeniden romantik komediye dönüş yaptı. Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın başrolünü paylaştığı 'Aşk Taktikleri' filminden ilk kare geldi. Şükrü Özyıldız ilk set gününde çekilen kareyi 'Demet'le buluştuk sonunda' notuyla paylaştı.

SETLERE GERİ DÖNDÜ

Son olarak TV8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde başrol oynayan Demet Özdemir'in yeni projesi belli oldu. Dizinin final yapmasının ardından sevgilisi Oğuzhan Koç ile uzun bir tatil yapan Özdemir, setlere geri döndü. Güzel oyuncuya Şükrü Özyıldız'da eşlik edecek.

NETFİLİX PLATFORMUNDA YAYINLANACAK

Netfilix platformunda yayınlanacak olan Aşk Taktikleri isimli filmin çekimlerine başlandı.  ATV'de yayınlanan 'Akıncı' dizisinde başrol oynayan  Şükrü Özyıldız, yeni partneri Demet Özdemir'le çekilen fotoğrafı 'Demet'le buluştuk sonunda' notuyla paylaştı.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal