Üç Kuruş Dizisine Yeni Transfer: Zafer Algöz Oyuncu Kadrosuna Dahil Oldu Rolü İse Herkesi Şaşırttı

Bir süredir beklenen ve ilk bölümü dün akşam yayınlanan Üç Kuruş dizisine, Zafer Algöz’ün dahil olduğu açılandı. Algöz’ün dizide canlandıracağı karakter ise şimdiden merak uyandırdı.

02.11.2021-14:05 - (Son Güncelleme: 02.11.2021-18:44)

Bir süredir beklenen ve ilk bölümü dün akşam yayınlanan Üç Kuruş dizisine, Zafer Algöz’ün dahil olduğu açılandı. Algöz’ün dizide canlandıracağı karakter ise şimdiden merak uyandırdı.
Çukur dizisinin finalinde haberi verilen Üç Kuruş dizisi, dün akşam izleyici ile buluştu. Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un yer aldığı Üç Kuruş, ilk bölümüyle büyük beğeni topladı. Dizi hakkında yapılan bir açıklamaya göre Zafer Algöz’ün ilerleyen bölümlerde diziye dahil olacağı belirtildi.

ZAFER ALGÖZ ÜÇ KURUŞ DİZİSİNDE

Balat’ta bir Roman mahallesinde başlayan ve bir polisle, mahalle kabadayısı arasında şüpheli cinayeti çözmek üzere başlayan hikaye, ilk bölümüyle seyirciden tam puan aldı. Çıkur ve İçerde dizisinin yapımı olan Ay Yapım tarafından çekilen ve başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade ve Aslıhan Malbora gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Üç Kuruş dizisine Zafer Algöz dahil oldu. Algöz, Nesrin Cavadzade'nin babasını oynayacağı belirtildi.

Üç Kuruş dizisi

ÜÇ KURUŞ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş dizisi, ilk bölümüyle izleyiciden tam not aldı. Dizinin başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe ve Uğur Yıldıran gibi isimlerin yer aldığı dizi, oyuncuların canlandırdığı karakterlerle de oldukça beğenildi. Yer yer daha önce Ay Yapım tarafından yapılmış Çukur ve İçerde dizilerinden esintiler bulunan Üç Kuruş dizisinin yeni bölümleri şimdiden merak konusu olmaya başladı.

MAFYA LİDERİ ZAFER ALGÖZ OLDU

Bir mafya liderinin kızı Bahar'a hayat verecek olan Cavadzade'nin babası Nezih'i kimin canlandıracağı uzun süredir merak konusuydu. Rol usta oyuncu Zafer Algöz'ün oldu.

Zafer Algöz Üç Kuruş dizisinde

ÜÇ KURUŞ DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı'nın "koruyucusu" konumundaki mafya lideri Kartal (Uraz Kaygılaroğlu) ile Organize Büro'nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe'nin (Ekin Koç) arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. İkili hayatlarınının bir noktalarında sürekli keşişmeye başlar ve katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal