Üç Kuruş Yeni Bölüm Fragmanı

Çukur ve İçerde dizisinin devamı olarak ekrana gelecek olan Üç Kuruş dizisinin ilk bölüm yayınlandı. İşte Üç Kuruş dizisinin yeni bölüm fragmanı…

01.11.2021-19:21 - (Son Güncelleme: 18.11.2021-15:10)

Çukur dizisinin final bölümünde sinyali verilen Üç Kuruş dizisinin, tanıtım fragmanları yayınlandı. Sosyal medyada büyük ilgi uyandıran Üç Kuruş filminin tanıtım fragmanının ardından, yayın saatini bekleyen izleyici, Üç Kuruş dizisini sosyal medyada yorum yağmuruna tuttu. Herkesi ekrana kilitleyen Üç Kuruş dizisinin yeni bölüm fragmanı.

ÜÇ KURUŞ YAYINDAN MI KALDIRILIYOR?

Roman vatandaşları aşağıladığı ve ayrımcı bir tavır sergilediği gerekçesiyle Üç Kuruş RTÜK'e bildirildi. Reytinglerde hep en üst seviyede olan Üç Kuruş, Roman kesim tarafından büyük tepki çekti. Roman hayatının yansıtılmadığını, ayrımcı söylemlerle dolu olduğu Roman federasyonları tarafından bildirildi. RTÜK'ün Üç Kuruş'a ne ceza vereceği henüz belli değil.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİNİN İLK SAHNESİ PAYLAŞILDI

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un yer aldığı Üç Kuruş dizisi, iki hafta önce Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Daha yayınlanmadan büyük bir hayran kitlesine sahip olan Üç Kuruş, Çukur ve İçerde dizilerinden esintileri ile de izleyicide ayrı bir ilgi uyandırdı. İlk bölümleri için oldukça heyecanlı olan Üç Kuruş oyuncuları, dizinin ilk bölümünü izleyiciler ile beraber seyretti ve sosyal medyadan gelen yorumları cevapladı. 

Üç Kuruş yeni bölüm fragmanı

ÜÇ KURUŞ DİZİSİNİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İrfan ve Oktay'ın yüzleştiği sahnede İrfan'ın söyledikleri izleyenleri derinden etkiliyor. Cinayetleri neden işlediğini Oktay'a anlatan İrfan'ın sözleri duygu dolu anlara sahne olurken Oktay'ın bu karşılaşmadan sonra ne yapacağı bilinmiyor. Heyecan son bölümde de devam edecek gibi duruyor. 22 Kasım Pazartesi günü Üç Kuruş'un 4. bölümü Show TV'de yayınlanacak. Bu bölüm, Üç Kuruş'un mali ceza almasından sonraki ilk bölümü olacak. Üç Kuruş'un yayından kaldırılma ihtimali bulunuyordu. Roman ırkçılığı yapıldığına dair suçlamalar RTÜK'e bildirilmişti.

PEKİ ÜÇ KURUŞ DİZİSİ KONUSU NE?

Çukur ve İçerde dizisinin izlerini taşıyan Üç Kuruş, bir roman mahallesinde geçiyor. Roman mahallesinde Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters başlıyor. Bu ikilinin cinayet peşinde düştükleri ve katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.

Üç Kuruş son bölüm

ZAFER ALGÖZ DİZİYE KATILDI

Yazdığı kitaplar ve Cem Yılmaz ile birlikte oynadığı filmlerle adını milyonlara tanıtan Zafer Algöz, Show TV'nin yeni dizisi Üç Kuruş'a katıldı. Zafer Algöz, Nesrin Cavadzade'nin babası Nezih'e hayat verecek.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Pazartesi akşamları yayınlanan Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Uraz Kaygılaroğlu (Kartal), Ekin Koç (Efe), Diren Polatoğlulları (İrfan), Nesrin Cevadzade (Bahar), Aslıhan Malbora (Leyla), Nursel Köse (Neriman), Civan Canova (Oktay), Ercan Kesal (Halit), Mustafa Kırantepe (Ruşen), Uğur Yıldıran (Sesu), Umutcan Ütebay (Şahin), Damla Makar (Halide), Melissa Yıldırımer (Nesrin), Aytaç Uşun (Batuhan), Cenk Kangöz (Mesut), Alişan Uğur (Konyalı), Burak Altay (Bülent), Muttalip Müjdeci (Sahir),   Asena Girişken (Perihan), Tuğçe Yolcu (Hazal), Aylin Engör (Neşe), Volkan Kıran (Kamil) gibi isimler yer alıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal