Fahriye Evcen İstenmeyen Gelin Gibi Oldu: Gökçe Bahadır’dan Sonra Şimdi de Elçin Sangu Ünlü Oyuncuyu Hedefine Aldı!

İki başarılı oyuncu Fahriye Evcen ile Elçin Sangu arasında, yıllar sonra itiraf edilen bir gerçek çıktı. magazin gündemini sarsan bu iddia ortalığı iyice bulandırdı. İşte o iddialar…

07.01.2022-17:25 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-17:25)

Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan ve güzellikleriyle herkesi büyüleyen Elçin Sangu ile Fahriye Evcen, projelerin aranan yüzü arasında yer alıyor. Ünlü oyuncu Elçin Sangu, geçtiğimiz günlerde katıldığı İbrahim Selim’in programında, bazı meslektaşları hakkında ağır konuştu. İsim vermeden konuşan ünlü oyuncu bir meslektaşı hakkında; ‘’Allah belasını versin, sektörden silinir inşallah’’ yorumunda bulundu. Sangu’nun bu yorumu kime hedef aldığını göstermese de, 2.sayfa isimli magazin programı bu kişinin daha önce birlikte rol aldıkları Fahriye Evcen olduğunu iddia etti. Katıldığı programda açıklamalarına devam eden başarılı oyuncu, çok konuşulacak o sözlerin altına imzasını attı. Fahriye Evcen’e söylediği iddia edilen o sözler, magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. 

SANGU: SOKAKTA GÖRSEM YOLUMU DEĞİŞTİRİRİM

İbrahim Selim’in sunucusu olduğu ve her hafta bir ünlüyü konuk ettiği youtube programında, geçen haftalarda Elçin Sangu katıldı. Ünlü oyuncu meslektaşları hakkında olay yaratacak açıklamalara yer verirken, Selim’in yönelttiği bir soru kafaları karıştırdı. Birlikte oyunculuk mesleğini icra etmek istemediği meslektaşları hakkında Sangu; ‘’Sokakta görsem yolumu değiştireceğim çok insan var. Allah belasını versin, sektörden silinir inşallah dediğim ünlüler de var. Sonuna kadar savunduğum bir açıklama. İnsani değerleri olmayan, sette karşılaştığım tipler. İsim vermeyeceğim’’ diyerek tartışmayı başlattı. TV8’de yayınlanan 2.sayfa isimli magazin programında ortaya atılan bir iddia bu konunun iyice deşilmesine neden oldu. İddiaya göre, Kurt Seyit ile Şura dizisinde rol alan Fahriye Evcen ve Elçin Sangu, dizi zamanı tartışmış ve bu yaşanan olaydan sonra Sangu ağlamıştı. Bu iddialar üzerine Elçin Sangu’nun İbsahim Selim’in programında sarf ettiği sözleri, Evcen’e ithaf ettiği konuşuldu.

elçin sangu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal