Ünlü Oyuncu Hazal Kaya ve Eşi Ali Atay Hayranlarını Üzecek O Haberi Sosyal Medyadan Duyurdu

Güzel oyuncu Hazal Kaya’ya darbe üstüne darbe. Vizyona girecek olan filminin galasına hazırlanan ünlü oyuncu hayatının şokunu yaşadı.

07.01.2022-16:11 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-17:06)

Ekranların sevilen oyuncusu Hazal Kaya, yer aldığı birçok projede gösterdiği performansla unutulmaz kadın oyuncular arasında yerini aldı. Güzel oyuncu son projesi Misafir isimli dizide boy gösterirken, ünlü oyuncunun yakın arkadaşı Selin Şekerci’den kötü haber geldi. Başarılı oyuncunun meslektaşı Şekerci, koronavirüse yakalandığını duyurdu. Şekerci’nin bu açıklamalarından sonra paniğe kapılan Hazal Kaya, hastaneye gidip ailecek test yaptırdı. Ünlü oyuncu testinin negatif çıktığını duyurduktan kısa bir süre sonra hayatının şokunu yaşadı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan başarılı oyuncunun hayranları da kendisi de bu duruma anlam veremedi. 

ÇIKAN SONUCA KİMSE ANLAM VEREMEDİ

Son projesi ‘’Misafir’’ dizisi ile ekranlara gelen başarılı oyuncu Hazal Kaya, 14 Ocak’ta vizyona girecek olan ‘’Benden Ne Olur?’’ filminin galası için gün sayıyordu. Vizyona girmesi için çok az kalan filmin başrollerini Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan üstlenmişti. Ünlü oyuncuların bir arada olduğu ve merakla beklenen filmin konuk oyuncusu ise yetenekli oyuncu Selin Şekerci’ydi. Güzel oyuncu Şekerci’den gelen kötü haber, hem film setinde bir araya geldiği kişileri hem de yakın arkadaşlarını telaşlandırdı. Aynı filmde rol alan ve yakın arkadaş olan Hazal Kaya ise, Şekerci’nin koronavirüse yakalandığını duyar duymaz panikledi. Evinde kendini izolasyona alan ve test yaptıran ünlü oyuncu, testinin negatif çıkmasıyla tam rahat bir nefes alacakken büyük bir şaşkınlık yaşadı. İlk önce negatif çıkan test, sonrasında pozitife dönünce ünlü oyuncu Hazal Kaya, sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. Arkadaşı Selin Şekerci’yi yaptığı konuşma etiketleyen Kaya; ‘’Bugün itibariyle pozitifim. Ali hariç, evdeki herkes pozitif’’ diyerek sağlık durumu hakkında güncelleme yaptı.

hazal kaya

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal