Sosyal Medyada Hamile Olduğu Fotoğrafını Paylaşan Ünlü Oyuncu Pınar Altuğ'a Yorum Üstüne Yorum Yağdı!

Güzel oyuncu Pınar Altuğ’un sosyal medyadan paylaştığı karnı burnunda pozu sosyal medyada çok konuşuldu. İşte ünlü oyuncunun yorum yağmuruna tutulduğu o fotoğrafı…

07.01.2022-15:33 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-15:33)

Ekranların sevilen oyuncusu Pınar Altuğ, Çocuklar Duymasın’da canlandırdığı Meltem karakteriyle unutulmaz bir role imzasını atmıştı. Yıllar geçse de hafızalardan silinmeyen ve aile samimiyetini en iyi şekilde ekran başındaki izleyicilere yansıtan Çocuklar Duymasın dizisinin başarılı oyuncusu, rol aldığı bu diziden sonra farklı bir dizide rol almadı. Yakaladığı çıkış sonrası eşi Yağmur Atacan ile tanışan ünlü oyuncu, herkesi şaşırtan bir karara imza atarak, evlenmeye karar verdi. Atacan ile Altuğ çiftinin aralarındaki yaş farkı, ünlü çift ilk evlendikleri zaman olay olmuştu. Yıllar geçse de gündemini kaybetmeyen bu konu karşısında ünlü oyuncu sosyal medya hesabından mutlaka tepkisini ortaya koymaya devam ediyor. Tüm bu yıpratıcı eleştirilere rağmen sosyal medyayı yine de aktif kullanan kullanıcılar arasında yer alan başarılı oyuncu, önceki gün yeni bir paylaşımda bulundu. Karnı burnunda fotoğrafını paylaşan Pınar Altuğ’a binlerce yorum ve beğeni yağdı.

KAYINVALİDEDEN YORUM GECİKMEDİ

Güzel oyuncu 2008 yılında kendisi gibi o zamanlar oyunculuk yapan Yağmur Atacan’la nikah masasına oturmuştu. Güzel ve mutlu beraberliklerini 2009 yılında kucaklarına aldıkları ilk yavruları Su ile taçlandıran başarılı oyuncu, ilk kez anne ve baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Önceki gün kızı Su’ya hamileyken karnı burnunda fotoğrafını paylaşan Pınar Altuğ’a, binlerce yorum ve beğeni yağdı. 47 yaşındaki güzel oyuncu kızıyla çekilmiş olduğu bu ilk fotoğrafın altına; ‘’Çok seviyorum bu fotoğrafı. Kuzum karnımda altı aylık’’ şeklinde yazdı. Ünlü oyuncunun çok konuşulan ve beğeni yağmuruna tutulan bu fotoğrafına kayınvalidesi Nurdan Beykont da sessiz kalamadı. Ünlü oyuncunun kayınvalidesi fotoğrafın altına; ‘’Kuzumda kuzumun kuzusu’’ diyerek duygularını dile getirdi. 

pınar altuğ

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal