Baykuşu Yetkililere Vermemek İçin Olay Çıkaran Emre Aşık'ın Eski Eşi Yağmur Sarnıç'ın Cezası Dudak Uçuklattı

Futbolcu Emre Aşık’la boşanma sürecinde ve sonrasında birçok skandala imza atan Yağmur Sarnıç, bu kez öyle bir ceza aldı ki, yer yerinden oynadı. İşte Sarnıç’ın yaptığı o son skandal olay…

07.01.2022-14:42 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-16:53)

Başarılı futbolcu Emre Aşıkla bir zamanlar evli olan Yağmur Sarnıç, olaylı bir boşanma süreci geçirmişti. Her gün bir olaya imza atan ünlü çift, boşanmalarının ardından Sarnıç’ın yaptığı skandal açıklamalarla unutulmaz boşanma davası geçiren ünlü isimler arasında yerini almıştı. Bu boşanma olaylarından sonra 2018 yılında sokakta bulup tedavi ettirdiği baykuşu yetkililere teslim etmek istemeyen ünlü isim, yeni bir çatışmanın daha başlamasına neden olmuştu. Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na teslim edilmesi gereken baykuşu vermemek için elinden geleni yapan Sarnıç’a veteriner hekim dava açmıştı. Açılan o dava sonuçlanınca, Yağmur Sarnıç’ın da cezası belli oldu. 

BAYKUŞ ÜNLÜ İSME PAHALIYA PATLADI

2018 yılında sokakta bulduğu kulaklı orman baykuşunu tedavi ettiren Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, baykuş olayında bir skandala imza atmıştı. Ünlü isim baykuşun tedavisini yaptırdıktan sonra evine götürmek istediğini söyleyince olanlar olmuştu. Veterinerin baykuşu yaban hayata ait Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na teslim edilmesi gerektiğini söylemesi üzerine, ünlü isim çılgına dönmüştü. Yaşanan bu olaylardan ve Yağmur Sarnıç’ın çıkardığı zorlukların ardından, veterinerler ünlü ismi mahkemeye vermişti. Baykuşu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na teslim etmemesi nedeniyle hakkında dava açılan Sarnıç’a mahkeme 60 bin TL para cezası kesti. Ünlü ismin baykuşu yetkililere teslim etmemesi ve bunun sonucunda da mahkemelik olmasının yanı sıra, mahkeme tarafından verilen ceza Yağmur Sarnıç’a çok pahalıya patladı.

yağmur sarnıç

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal