Kütük Evine Su Basan Ünlü Oyuncu Dilan Çiçek Deniz Evsiz Kalınca Otele Yerleşti

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz’e nazar değdi. İzlanda’ya sevgilisinin ailesiyle tanışmaya giden ünlü oyuncu, İstanbul’a döner dönmez hayatının şokunu yaşadı. İşte o detaylar…

07.01.2022-14:12 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-16:48)

Ekranların sevilen oyuncusu Dilan Çiçek Deniz, güzelliğinin ve fiziğinin yanı sıra oyunculuk performansıyla da büyük bir çıkış yakalamayı başardı. Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile ilk kez ekranlara gelen güzel oyuncu, oynadığı bu rolden sonra başarıdan başarıya koşmaya devam etti. Güneşin Kızları, Bodrum Masalı, Çukur, Alev Alev ve Yarım Kalan Aşklar dizileri ile izleyicisiyle buluşan başarılı oyuncu, kariyerinin zirvesindeyken inanılmaz bir teklif aldı. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da çok konuşulan Deniz, İzlandalı sevgilisi Thor Saevarsson ile dolu dizgin yaşadığı aşkı sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi. Gözde çiftin romantik halleri takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutulurken, güzel oyuncu sevgilisinden boğazda evlenme teklifi aldı. Günlerce magazin gündeminde ve sosyal medyada konuşulan evlenme teklifi ve Deniz’in yüzüğü, en çok konuşulan evlenme tekliflerinden biri oldu. Dilan Çiçek Deniz bu yılbaşını ise hem sevgilisinin ailesiyle tanışmak için hem de tatil maksadıyla, İzlanda’ya gitti. Yeni yılı orada karşılayan başarılı oyuncu, İstanbul’a döndüğünde büyük bir şokla karşılaştı. 

HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz, sevgilisi Thor Saevarsson’un ailesiyle tanışmak ve ufak bir tatil yapmak için yeni yılda İzlanda’ya gitmişti. Güzel oyuncu İzlanda tatilinden bir sürü anı biriktirerek döndü fakat onu bekleyen kötü sürprizden habersizdi. İstanbul’a adım atar atmaz Göktürk’teki evine giden güzel oyuncu ve sevgilisi, eve vardıklarında evin su bastığını gördü. Altı odalı kütük evin su bastığını görür görmez neye uğradığını şaşıran başarılı şarkıcı, çözümü kendini otele atmakta buldu. İzlandalı sevgilisiyle boğaz manzaralı bir otele yerleşen oyuncu, sosyal medyadan paylaştığı videolarla evinin son halini de takipçilerine göstermiş bulundu.

dilan çiçek deniz

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal