Yeni Evlenme Teklifi Etmişti, Yabancı Damat Ünlü Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'i İzlanda'ya Kaçırıyor!

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz geçtiğimiz hafta dillere destan bir evlilik teklifi almıştı. Güzel oyuncu teklifinden ardından şimdi de yabancı damatın ailesiyle tanışmaya gidiyor. İşte habere ilişkin o detaylar…

01.02.2021-12:57 - (Son Güncelleme: 18.12.2021-10:22)

Kısa sürede ekranların en sevilen ve oyunculuk performansıyla da en beğenilen oyuncular arasına girmeyi başaran Dilan Çiçek Deniz’den herkesi şaşırtan bir haber geldi. Sosyal medya hesabından paylaşmayı çekinmediği ve her defasında aşık hallerinin göz kamaştırdığı Thor Seaverson ve Dilan Çiçek dün gece hayranlarına yakalandı. çifti köprüde görenler neye uğradığını şaşırsa da, tüm görgü tanıklarının iddialarına göre İzlandalı yönetmen uzun süredir dolu dizgin aşk yaşadığı Dilan Çiçek’e evlenme teklifi etti.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ’E EVLENME TEKLİFİ 

Yer aldığı her proje ve başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz’den güzel haber geldi. Son zamanlar başarılı oyunculuklarının yanı sıra aşk hayatıyla gündeme gelen Deniz, İzlandalı reklam yönetmeni sevgilisi Thor Seaverson’dan dün akşam saatlerinde inanılmaz bir teklif aldı. Görgü tanıklarının iddialarına göre çılgın çift Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün ortasında aniden durdu. Araçlarından inen ikili bariyerlerin tarafına geçerek, köprünün ortasında inanılmaz anlar yaşandı. 

ÇILGIN AŞIKLAR KÖPRÜNÜN ÜSTÜNDE BEKLEDİ

İkiliyi tanıyan hayranları ise bu gördükleri olay karşısında şaşkınlığa uğradı. Dilan Çiçek Deniz ve sevgilisi Thor Seaverson’ın köprünün üzerinde durması, polis ekiplerinin dikkatini çekti. Çılgın çiftin yanına gelen ekipler, orada duramayacaklarını söyleyince ikili ayrılmak zorunda kaldı. Bu iddialar karşısında neye uğradığını şaşıran hayranları sosyal medyada çılgına döndü. Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz’in aldığı evlenme teklifi karşısında ne cevap verdiği ise şu sıralarda en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

dilan çiçek

ÜNLÜ OYUNCU İZLANDA YOLCUSU

Güzel oyuncu dillere destan evlenme teklifi ve yüzüğüyle magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Şimdi ise başarılı oyuncu İzlandalı sevgilisinin ailesiyle tanışmak için hazırlanıyor. Dilan Çiçek Deniz, yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson’ın ailesiyle birlikte yılbaşını geçirecek. Güzel oyuncuya ruh eşim diye seslenen İzlandalı yönetmen sevgilisini ailesiyle tanıştırmak için büyük bir heyecan yaşıyor. Ünlü çiftin ailelerle tanışmasından sonra da bu yaz görkemli bir düğün yapacakları konuşuluyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal