Ünlü Oyuncu Selin Şekerci’den Gelen Kötü Haber Yakın Arkadaşlarını Panikletti!

Ünlü oyuncu Selin Şekerci’den hayranlarını ve yakınlarını telaşlandıran bir haber geldi. Başarılı oyuncudan gelen o haber herkesi korkuttu. İşte o detaylar…

07.01.2022-12:22 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-14:24)

Ekranların sevilen oyuncusu Selin Şekerci, hem oyunculuk performansı hem de güzelliği ile ekran başındaki seyircileri büyülemeyi başarıyor. Birçok televizyon dizisinde rol alan başarılı oyuncu, çıktığı kariyer basamaklarında en unutulmaz karakterlere hayat vermeyi başardı. Güzel oyuncu televizyon dizilerine verdiği aradan sonra, dijital platformda yayınlanacak olan bir dizide rol alacağını duyurmuştu. Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı ‘’Yeşilçam’’ dizisinde, 1960’lı yıllara yeniden doğan oyuncu bu dizideki performansıyla hayranlarını bir kez daha mest etti. Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan’ın başrolünde olduğu ‘’Benden Ne Olur’’ filminde konuk oyuncu olarak yer alan Selin Şekerci’den gelen o haber herkesi korkuttu. Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandığını duyurdu. 

HAZAL KAYA KENDİNİ İZOLASYONA ALDI

14 Ocak’ta vizyona girmek için gün sayan ‘’Benden Ne Olur?’’ filminin başrolünü Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan üstleniyor. Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı filmde konuk oyuncu olarak ise Selin Şekerci de rol aldı. Ünlü oyuncunun koronavirüse yakalandığı haberi, tüm yakın arkadaşlarını endişelendirmeye yetti. Filmin galası için gün sayan ünlü oyuncular, Şekerci’den aldıkları bu haber karşısında paniğe kapıldılar. Kendilerini evde izolasyona alan oyunculardan Hazal Kaya, daha önce de koronavirüse yakalanması sebebiyle korkuya kapıldı. Bir oğlu olan güzel oyuncu evde kendini izolasyona aldığını ve belli bir gün geçtikten sonra teste gideceğini sosyal medyadan duyurdu. Selin Şekerci ve Hazal Kaya’nın sağlık durumu hakkında yapacağı açıklama hayranları tarafından merakla bekleniyor. 

selin şekerci

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal