Pınar Altuğ’un Eşiyle Arasındaki Yaş Farkı Yine Olay Oldu! Ünlü Oyuncu Yapılan Yorumlar Karşısında Çıldırdı

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ’un eşi Yağmur Atacan’a öyle bir yorum yapıldı ki, başarılı oyuncu adeta çıldırdı. İşte Altuğ’a yapılan o yorum ve detayları…

30.12.2021-10:57 - (Son Güncelleme: 30.12.2021-11:10)

Televizyon ekranlarında ailelerin izlemekten keyif aldığı Çocuklar Duymasın dizisi, bir döneme damgasını vurmuştu. Oyunculukların ve samimiyetin çok sevildiği dizide, ekran başındaki izleyicilerde aile hayatlarından bir şey buldukları için diziye bağlanmaları da kolay olmuştu. Çocuklar Duymasın’ın başrolünü üstlenen Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı çifti ise, uzun bir süre dizideki rollerini konuşturarak kısa bir süre içerisinde hayran kitlelerini çoğaltmıştı. Yer aldığı bu dizi ile büyük bir çıkış yakalayan ve Pınar Altuğ ile özdeşleşen Çocuklar Duymasın dizisi, ünlü oyuncuya birçok proje tekliflerinin de önünün açılmasına neden olmuştu. Güzel oyuncu kariyer basamaklarını birer birer çıkarken, kendisinden yaşça küçük meslektaşıyla yaptığı evlilik gündeme damgasını vurmuştu. Doktorlar dizisinde rol aldığı karakterle kısa sürede ünlenen Yağmur Atacan, Pınar Altuğ ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çiftin arasındaki yaş farkı aylarca konuşulduktan sonra ünlü çift nikah masasına oturarak verdikleri bu kararla herkesi şaşırtmıştı. Altuğ ile Atacan çifti dünya evine girdikten sonra bile yıllardır yaş farkı nedeniyle eleştiriler almaya devam ediyor. Sosyal medyadan sık sık bu yorumlarla karşı karşıya kalan Altuğ, son olarak yapılan çirkin yorum karşısında çılgına döndü. 

ALTUĞ: GERÇEKTEN MANYAKSINIZ

Sosyal medyayı sık kullanan ünlüler arasında yer alan başarılı oyuncu Pınar Altuğ, günlük rutini ve ailesini paylaşmaya devam ediyor. Güzel oyuncunun paylaşımları binlerce yorum ve beğeni alırken, Altuğ evlendiğinde bu yana hala eşiyle kendisine yapılan çirkin yorumlarla uğraşmak zorunda kalıyor. Ünlü oyuncu yapılan çirkin yorumlara ise kayıtsız kalamıyor. Altuğ yine eşiyle olan fotoğrafını paylaştığı anda; ‘’Eşek kadar kadın, bula bula çocuk yaşta bir adam bulup evlendi. Oğlunuz gibi görünüyor vallahi pes’’ şeklinde yapılan yorumu görünce adeta çıldırdı. Bunun üzerine sessizliğin koruyamayan ünlü oyuncu; ‘’Hay Allah! Siz daha uygun birini bulun, o zaman ben boşanıp onunla evleneyim! Gerçekten manyaksınız!’’ diyerek haklı bir sitemde bulundu. Ünlü oyuncuya yapılan bu yorumu gören takipçilerin Pınar Altuğ’u haklı bulurken, yine bir kesim yıllar geçmesine rağmen hala daha çirkin yorumlar yapmaya devam etti. 

pınar altuğ ve yağmur atacan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal