Oğlu Ali Murat Altunmeşe’yi Kaybeden Türkücü İzzet Altınmeşe Evlat Acısıyla İlgili İlk Kez Konuştu!

Geçtiğimiz günlerde vefat eden oğlu hakkında ilk kez konuşan İzzet Altunmeşe, her anne ve babanın yüreğini acıtacak cümleler kurdu. İşte Altınmeşe’nin o açıklamaları…

30.12.2021-08:58 - (Son Güncelleme: 30.12.2021-10:53)

Ünlü şarkıcı İzzet Altınmeşe’nin oğlu Ali Murat Altunmeşe, geçtiğimiz hafta hayatını kaybetmişti. 11. Kattan düşerek hayatını kaybeden ünlü türkücünün oğlu Altunmeşe’nin acısı ailesi ve dostlarının yüreğini yakarken, türkücü sessizliğini korumuştu. Oğlunun acısı nedeniyle zor günler geçiren Altınmeşe, konuyla ilgili ilk kez konuştu. Başarılı türkücünün kamera karşısına geçip kurduğu o cümleler, birçok anne ve babanın içini sızlattı.

ÜNLÜ TÜRKÜCÜ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Sesi ve şarkılarıyla yıllar boyunca ününe ün katmış olan başarılı türkücü İzzet Altınmeşe, geçtiğimiz hafta oğlu Ali Murat’ın kaybıyla adeta sarsılmıştı. Beklenmedik haber karşısında ne yapacağını bilemeyen ünlü türkücünün oğlu, 11. Kattan düşerek 43 yaşında yaşama gözlerini yumdu. Oğlunun ölümünün ardından zor günler geçiren başarılı türkücü, günler sonra ilk kez konuştu. Konuyla ilgili sevenlerine açıklama yapmak için kamera karşısına geçen türkücü; ‘’Çok değerli dostlarım, sevgili kardeşlerim, sevgili bacılarım. İşte yalan dünyadan bir gerçek yaşam daha yaşadık. Hepimizin yaşadığı veya yaşayacağı, bu tür yaşamın içinden dediğimiz, acı da olsa tatlı da olsa, yüce yaradan nasip ediyor’’ sözleriyle duygularını dile getirdi. 

ali murat altunmeşe

ALTINMEŞE: ALLAH KİMSEYE EVLAT ACISI YAŞATMASIN

Ali Murat Altunmeşe’nin ölümünün ardından ilk kez açıklama yapan baba İzzet Altınmeşe, cenzaye katılan ve katılmayan dostlarına da teşekkür etti. Ünlü türkücü; ‘’Cenazeye gelen ve gelemeyen herkese teşekkür eden Altınmeşe, sözlerinin devamında ise "Evet, yakın zamanda bize emanet edilen evladım, Ali Murat'ın cenazesine lütfedip uzaktan, yakından gelenler ve gelemeyenler ve yanımda olanlar, uzaktan sevenler, yakından sevenler, hepinize ama hepinize, bütün Türkiye’min güzel insanları, sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah bütün geçmişlerinize rahmet etsin. Allah evlatlarınızı bağışlasın. Allah evlat acısı kimseye tattırmasın. Allah'a emanet olun’’ diyerek konuşmasını noktaladı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal