Sanatçı İzzet Altınmeşe'nin En Acı Günü: Oğlu Ali Murat Altınmeşe Hayatını Kaybetti

Sanatçı İzzet Altınmeşe'nin oğlu 42 yaşındaki Ali Murat Altınmeşe, Mersin'de hayatını kaybetti.

19.12.2021-16:03 - (Son Güncelleme: 19.12.2021-16:38) Sanatçı İzzet Altınmeşe'nin En Acı Günü: Oğlu  Ali Murat Altınmeşe Hayatını Kaybetti

Türk Halk Müziğinin sevilen  sanatçısı İzzet Altınmeşe'nin 42 yaşındaki oğlu Ali Murat Altınmeşe, hayatını kaybetti. Acı haberi alan İzzet Altınmeşe, apar topar Mersin’e gitti. 

Birçok başarılı işe imza atmış Türk Halk Müziğinin en sevilen isimlerinden İzzet Altınmeşe’nin, kendisi gibi sanatçı olan büyük oğlu Ali Murat Altınmeşe hayatını kaybetti. Mersin’de şayan Altınmeşe, kaldığı binanın 11. Katından düşerek hayatını kaybettiği belirtildi.

İZZET ALTINMEŞE’NİN EN ACI GÜNÜ

Babası gibi sanatçı olan ve bir program için Mersin’de bulunan ünlü sanatçı İzzet Altınmeşe’nin oğlu Ali Murat Altınmeşe, kaldığı dairenin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Mersin’in Yenişehir ilçesine bağlı Limonluk Mahallesinde bir binada kalan Altınmeşe’nin cenazesi incelenmek üzere Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

İzzet Altınmeşe'nin oğlu hayatını kaybetti

 ALİ MURAT ALTUNMEŞE KİMDİR?

Ali Murat Altınmeşe, Türk Halk Müziği sanatçısı İzzet Altınmeşe'nin büyük oğludur. Ali Murat Altınmeşe, babası gibi sanatçıdır.

Ali Murat Altınmeşe’nin Yer aldığı bazı filmler:

-Ali Baba ve 7 Cüceler 2015

-Bir Don Juan Öldürmek2014

-Ali Murat Altınmeşe son olarak Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde yer aldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal