İbrahim Üzülmez'in Ağabeyi Muzaffer Üzülmez Hayatını Kaybetti!

Beşiktaş'ın eski yıldızı ve bu sıralar teknik adamlık görevinde bulunan İbrahim Üzülmez'in ağabeyi Muzaffer Üzülmez hayatını kaybetti.

17.12.2021-10:30 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-11:03) İbrahim Üzülmez'in Ağabeyi Muzaffer Üzülmez Hayatını Kaybetti!

Siyah beyazlıların eski yıldızı ve bu sıralar teknik adamlık görevinde bulunan İbrahim Üzülmez'in ağabeyi Muzaffer Üzülmez hayatını kaybetti. İbrahim Üzülmez'den gelen acı haber başta spor dünyası olmak üzere herkesi yasa boğdu.
Bir dönem Beşiktaş formasını terleten ve şimdilerde teknik adamlık görevlerinde bulunan İbrahim Üzülmez'in ağabeyi Muzaffer Üzülmez'in hayatını kaybetmesi derin üzüntü oluşturdu.


İBRAHİM ÜZÜLMEZ'İN ACI GÜNÜ

Beşiktaş'ın eski yıldızı olan ve futboldan emekli olmasının ardından kariyerine teknik adam olarak devam eden İbrahim Üzülmez'in ağabeyi Muzaffer hayata gözlerini yumdu. Uzun süredir rahatsızlığı dolayısıyla hastanede tedavi gören 55 yaşındaki Muzaffer Üzülmez'den gelen haber herkesi yasa boğdu.
Muzaffer Üzülmez'in cenazesi bugün Kocaeli Arslanbey'deki Şefkatiye Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı ile defnedilecek.

İBRAHİM ÜZÜLMEZ'DEN GELEN HABER SPOR DÜNYASINI YASA BOĞDU

Beşiktaş'ın eski yıldızı ve bu sıralar teknik adamlık görevinde bulunan İbrahim Üzülmez'in ağabeyi Muzaffer Üzülmez'in hayatını kaybetmesi başta spor dünyası olmak üzere herkesi yasa boğdu. İbrahim Üzülmez'in acı kaybı sonrası gerek pek çok takımdan, futbolculardan ve taraftarlardan İbrahim Üzülmez'e başsağlığı mesajlari geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal