20.12.2021-09:58 (Son Güncelleme:30.12.2021-12:40)


1

İzzet Altınmeşe'nin büyük oğlu Ali Murat Altunmeşe 42 yaşında hayatını kaybetti.



2

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı adlı dizide oynayan oyuncu Ali Murat Altunmeşe evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.



3

Ali Baba ve 7 Cüceler filminde de oynayan Ali Murat Altunmeşe'nin ailesine Cem Yılmaz'dan baş sağlığı mesajı geldi.



4

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, "Ali Murat kardeşimizin acı haberini aldım. Çok üzüldüm. Altınmeşe ailesine başsağlığı diliyorum. Allah sabır versin. Mekânı cennet olsun" mesajını paylaştı.



5

Kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Fırat Altunmeşe'den henüz bir açıklama gelmedi.



6

İzzet Altunmeşe oğlu Ali Murat Altunmeşe'nin cenazesinde zor anlar yaşadı. Ünlü türkücü İzzet Altunmeşe, "Çok kullanırız ya sözün bittiği yerdeyim diye, gerçekten şu an öyleyim" dedi.



7

Yaşadığı acı olayla ilgili açıklama yapmak için kamera karşısına geçen İzzet Altınmeşe, "Çok değerli dostlarım, sevgili kardeşlerim, sevgili bacılarım. İşte yalan dünyadan bir gerçek yaşam daha yaşadık. Hepimizin yaşadığı veya yaşayacağı, bu tür yaşamın içinden dediğimiz, acı da olsa tatlı da olsa, yüce yaradan nasip ediyor. Evet, yakın zamanda bize emanet edilen evladım, Ali Murat'ın cenazesine lütfedip uzaktan, yakından gelenler ve gelemeyenler ve yanımda olanlar, uzaktan sevenler, yakından sevenler, hepinize ama hepinize, bütün Türkiye'min güzel insanları, sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah bütün geçmişlerinize rahmet etsin. Allah evlatlarınızı bağışlasın. Allah evlat acısı kimseye tattırmasın. Allah'a emanet olun" ifadelerini kullandı.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr