13.08.2022-09:09 (Son Güncelleme:13.08.2022-17:12)


1

Genç kadın, rutin kontrolleri için doktora gitti. Fakat doktor, ultrason görüntüsüne baktığında bir terslik olduğunu fark etti.



2

Çünkü ikiz bebeklere hamile olan kadının karnında 3. bir bebek daha vardı. Çünkü genç anne, hamileyken tekrar hamile kalmıştı.



3

Doktorun haberi kendilerine bir anda verdiğini ileten tamingtriplets, "Doktor bizi bu duruma hiç hazırlamadı ve direk 3. bir çocuğumuz daha olacağını söyledi. İlk başta nasıl olduğuna anlam veremedik ancak daha sonra hem ben hem de erkek arkadaşım bu duruma çok sevindi" şeklinde konuştu.



4

Şaka sandılar inanamadılar

Şaka sandılar inanamadılar

Genç anne, haberi aldıklarında çok başka bir duygu içinde olduklarını belirterek, "Haberi öğrendiğimizde gerçekten de büyük şaşkınlık yaşadık.



5

Ben ilk hamileliğim olduğundan emindim. Erkek arkadaşım ise yaşadığımız durumun 1 Nisan şakası olduğunu düşündü. Ama o da daha sonra sevinç yaşadı" diyerek yaşadıklarını anlattı.



6

Hamilelik süreci hakkında da bilgi aktaran genç anne, "Karnım giderek büyümeye başladı ve bebeklerimi taşımakta zorlanıyordum. Bebekler de 3 ay erkenden gelmeye karar verdi.



7

Küveyz ve sonraki 65 gün de bizim için çok zorlu geçti ancak eve geldiğimizde dünyanın en mutlu insanlarıydık" şeklinde durumu anlattı.



8

Olay kısa sürede sosyal medyada viral oldu!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr