Ünlü Oyuncu Ebru Şahin’in Annesine Olan Benzerliği Hayranlarının Ağzını Açık Bıraktı!

Şu sıralar Destan dizisiyle ekranlara gelen ünlü oyuncu Ebru Şahin’in annesiyle olan fotoğrafı sosyal medyada çok konuşuldu. Anne kızın birbirine olan benzerliği herkesi şaşırttı.

29.12.2021-17:57 - (Son Güncelleme: 29.12.2021-17:57)

Ekranların sevilen oyuncusu Ebru Şahin, projeden projeye koşmaya devam ediyor. Kendisine gelen teklifleri sık değerlendiren ünlü oyuncu Şahin, şu sıralar Destan dizisi ile ekranlara geliyor. Kısa bir sürede seyircilerin çok sevdiği dizi haline gelen Destan dizisinin başrolü Ebru şahin, dizide canlandırdığı Akkız karakteriyle hayranlarının beğenisini kazanmaya devam ediyor. Oyunculuk kariyerindeki basamaklarını birer birer çıkan güzel oyuncu, yeni projelerin de aranan yüzü haline geliyor. Hem güzelliği hem de oyunculuk performansı ile izleyicilerini etkilemeyi başaran oyuncunun son projesi Destan ise, destanlar gibi dilden dile dolaşıyor. Uzun süredir ekranlarda olan Şahin, oyunculuk kariyerinin yanı sıra aynı zamanda özel hayatıyla da merak edilen isimler arasında yer alıyor. Özellikle basketbolcu Cedi Osman’la yaşadığı aşk sonrası özel hayatı merak edilen ünlü oyuncunun, aile hayatı da en az onun kadar merak edilen konular arasında yer alıyor.

ŞAHİN’İN GÜZELLİĞİ TIPKI ANNESİ

Destan dizisinde hayat verdiği Akkız karakteriyle son zamanlarda popülerliğine popülerlik katan Ebru Şahin, kariyerinde hızla yükselmeye devam ediyor. Ünlü oyuncunun özel hayatı ise kariyerindeki gelişmelerden daha çok merak ediliyor. Başarılı oyuncu uzun bir süredir aşk yaşadığı ve geçtiğimiz aylarda evlilik teklifi aldığı Cedi Osman’la yaşadığı güzel aşkını sürdürüyor. Ünlü çiftin hayranları evlilik haberlerini merak ederken, Şahin’in ailesiyle olan fotoğraflarına da büyük ilgi gösteriyor. Ebru Şahin’in ailesiyle olan fotoğrafını paylaşmasından sonra ise ünlü oyuncunun annesine duyulan ilgi ise gün geçtikçe arttı. Güzel oyuncunun annesine olan benzerliği hayranlarını oldukça şaşırttı. 

ebru şahin annesi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal