Destan Dizisinin Yıldızı Ebru Şahin'in Son Hali Hayranlarını Şaşkına Çevirdi

TRT1'de başlayacak olan Destan dizisi için ünlü oyuncu Ebru Şahin, izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu dizi için imaj değişikliğine giden Şahin , yeni görüntüsüyle sevenlerini şaşırttı.

18.09.2021-09:35 - (Son Güncelleme: 18.09.2021-10:32) Destan Dizisinin Yıldızı Ebru Şahin'in Son Hali Hayranlarını Şaşkına Çevirdi

TRT ekranlarının yeni sezonda başlayacak olan iddialı dizisi  Destan'ın çekimlerine başlandı. Çekimler sırasında son zamanlarda başarılı oyunculuğunun yanı sıra, özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen, şu sıralar Cedi Osman'la evlilik hazırlığında olan Ebru Şahin oldu. Destan dizisinde güzel oyuncuya Edip Tepeli partner olacak. Yapımcılığını Bozdağ  Film'in üstlendiği Destan dizisi için Şahin ve Tepeli çeşitli eğitimler alıyor. Dizinin yapımcısı olan Mehmet Bozdağ , sosyal medya hesabından Ebru Şahin'in yeni imajını paylaşarak herkesi şaşırttı. 

EBRU ŞAHİN'İN YER ALACAĞI DESTAN DİZİSİNE  BEKLENTİ BÜYÜK 

  Geçtiğimiz zamanlarda final yapan  reyting rekorları kırarak izleyicileri ekran başına kilitleyen 'Hercai' dizisinde canlandırdığı 'Reyyan' karakteriyle şöhreti yakalayan ünlü oyuncu Şahin, yeni imajıyla kısa zamanda sosyal medyada gündem yarattı. Dizinin yönetmenliğini ise Emir Khalizadeh üstlendi. 

İKİ GENCİN BİRBİRİNE OLAN AŞKINI ANLATIYOR 

Adı ilk önce Akkız Destanı olarak açıklanan , daha sonra Destan olarak değiştirilen dizi Türklerin İslamiyet'i kabul etmesinden daha önceki 9. yüzyılda geçen hikayede iki gencin aşkını anlatacak. Dizinin senaryosunu ise daha önce ekranlarda yer alan başarılı dizilerden Sen Anlat Karadeniz ve Sefirin Kızı dizilerinin hikayesine imza atan Ayşe Ferda Yılmaz ve Sedef Nehir Erdem tarafından kaleme alınacak. 

Geçtiğimiz günlerde NBA yıldızı sevgilisi Cedi Osman'dan Kapadokya'da peribacalarının arasında evlilik teklifi alan Ebru Şahin mutlu anlarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Cedi Osman'ın Şahin'e evlenme teklifi için aldığı yüzüğün fiyatı ise sosyal medya gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Milli basketbolcu Cedi'nin Şahin'e taktığı yüzüğün fiyatının 5 karat ve 1 milyon TL olduğu belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal