Sadakatsiz’de Ali Arslan Karakterini Canlandıran Alp Akar Oyunculuğuna Yapılan Linçlere Dayanamadı!

Ekranların sevilen dizisi Sadakatsiz, yayınlanan yeni fragmanıyla kafaları karıştırdı. Asya’nın oğlu Ali’nin başına gelen olay şimdiden izleyicide büyük merak uyandırdı.

29.12.2021-17:28 - (Son Güncelleme: 30.12.2021-09:01)

Yayınlandığı tarihten bu yana izleyicisini ekrana kilitleyen Sadakatsiz dizisi, yeni bölüm fragmanıyla yeniden reyting rekorları kıracağa benziyor. Oyuncu kadrosu ve dizinin senaryosu ile ekran başındaki izleyicileri birçok entrikaya boğan Sadakatsiz dizisine ise her geçen gün ilgi daha da çok artıyor. Sosyal medyada her hafta yayınlanan yeni bölümünden sonra çok konuşulan bir dizi olan Sadakatsiz’in yeni bölümünde ise dikkat çeken detaylar bulunuyor. Çarşamba ekranlarının vazgeçilmez dizisi Sadakatsiz’de dizinin başrolü Asya’nın oğlu Ali kaza geçiriyor. Perişan bir halde hastanede oğulları Ali’yi bekleyen Volkan ve Asya ise, duydukları sesle adeta irkiliyor. Dizinin başından beri en çok eleştirilen ve sosyal medyada da oyunculuğu çok konuşulan Ali Arslan karakterini canlandıran Alp Akar’ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı ise, yayınlanan son fragmandan sonra çok konuşuldu.

ÜNLÜ OYUNCUYA SOSYAL MEDYADA DARBE

45. bölüm fragmanı yayınlanan Sadakatsiz, Asya ve Volkan’ın oğlu Ali’nin kaza geçirmesini ele alıyor. Fragmanda geçirdiği kaza sonrası yaralanan Ali’ye hastanede acil müdahale yapıldığı görülüyor. Kapıda Ali’den gelecek iyi bir haberi bekleyen Asya, Volkan, Aras ve Derin ise, duydukları ses karşısında irkilmeden duramıyor. Ali’nin kalbinin durduğu ses duyulduktan sonra ise diziye büyük ilgi duyan seyirciler ise, Ali rolünü oynayan Alp Akar’ın diziden çıkıp çıkmayacağını konuşuyor. Sadakatsiz dizisinde rol aldığından beri oyunculuk performansı çok eleştirilen Alp Akar’ın Sadakatsiz’e veda edip etmeyeceği sorusuna, 45. Bölüm yayınlandığında izleyici karşılık bulabilecek. 

sadakatsiz ali arslan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal