Ünlü Türkücü İzzet Altınmeşe'nin Hayatını Kaybeden Oğlu Ali Murat Altunmeşe Hakkında Kahreden İddialar!

Ünlü türkücü İzzet Altınmeşe’nin hayatını kaybeden oğlu Ali Murat Altunmeşe hakkında kahreden detaylar ortaya çıktı. İşte habere ilişkin o detaylar…

20.12.2021-13:26 - (Son Güncelleme: 20.12.2021-13:57) Ünlü Türkücü İzzet Altınmeşe'nin Hayatını Kaybeden Oğlu Ali Murat Altunmeşe Hakkında Kahreden İddialar!

Ünlü türkücünün oğlu Ali Murat Altunmeşe önceki gün feci şekilde hayatını kaybetti. Altunmeşe’nin 11.kattan düşerek hayatını kaybetmesi gündemde bomba etkisi yarattı. Ani gelişen bu ölüm haberinden sonra türkücü İzzet Altınmeşe ve oyuncu kardeşi Fırat Altunmeşe neye uğradığını şaşırdı. 11.kattan düşerek hayatını kaybeden Altunmeşe’nin ailesini özlediği için Mersin’e gittiği öğrenildi. Ünlü türkücünün oğlunun feci şekilde hayatını kaybetmesinin perde arkasını ise, ailenin yakın dostu magazin programına bağlanarak anlattı. 

SELAHATTİN ALPAY ALTUNMEŞE’NİN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ KONUŞTU

Birkaç gün önce ailesini ziyaret etmek için Mersin’e giden Ali Murat Altunmeşe, balkondan düşerek yaşamını yitirdi. Ünlü türkücü ve ailesi aldıkları bu haberle sarsıldı. Ailenin yakın dostu sanatçı Selahattin Alpay ise Ali Murat Altunmeşe’nin ölümüyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 2.sayfa isimli magazin programına bağlanan sanatçı yaşanılan bu ani ölümle ilgili; ‘’Kolumuz kanadımız kırıldı. İnançlı bir çocuktu nasıl oldu hâlâ şoktayız. Şu an Mersin'deler yarın İstanbul'da defnedeceğiz. Allah ana ve babaları evlat acısıyla imtihan etmesin. Kendimi onun yarı babası olarak kabul ediyorum çünkü elimde büyüdü. Başı mı döndü tansiyonu mu çıktı bilmiyoruz. Kesin netice bugün sonuçlanır’’ ifadelerini kullandı. 

ali

ALİ MURAT ALTUNMEŞE’NİN PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI

2.sayfa isimli magazin programına bağlanarak açıklamalarda bulunan sanatçı Selahattin Alpay, ifade ettiği çarpıcı detaylarla herkesin aklına şüpheleri getirdi. Alpay; ‘’İzzet Altınmeşe 1 ay önce Mersin'e gitti. Ali Murat da onları özlediği için 3-4 gün önce Mersin'e onların yanına gitmiş. Olay dayısının evinde oldu. Başı mı döndü tansiyonu mu çıktı bilmiyoruz. Kesin netice bugün sonuçlanır. Ali Murat'ın biraz hasta olduğunu biliyordum. İzzet Altınmeşe de 'Allah verdi Allah aldı' dedi. Biraz psikolojik sorunlarının olduğunu biliyorum. Efendi bir çocuktu ama iş bulma konusunda zorluk çekti’’ diyerek yeni bir tartışmanın fitilini de ateşledi. Konuyla ilgili türkücü İzzet Altınmeşe'nin herhangi bir açıklamada bulunup bulunmayacağı ise merak konusu. Ayrıca Altınmeşe'nin oyuncu oğlu Fırat Altunmeşe de abisinin ölümüyle ilgili konuda sessizliğini halen daha korumaya devam ediyor. Ali Murat Altunmeşe'nin ölümünün kaza mı yoksa intihar mı olduğu ise merak edilen konular arasında yer alıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal